500 bin TL'ye araç öneri

Hocam 2020 var kullandık biliyoruz

200-300 tane ilanda araç var ve 2020 model

Astra J kasa Delta 2 platformunda üretildi. 2019 yılında Delta 2 platformu kapatıldı. 2017 yılında Opel bildiğiniz üzere PSA grubuna satıldı. GM grubundan kalan motor ve şanzımanlarla üretime devam edildi. Ellerinde hazır bulunan parça stoku 2019 yılında bitti ve PSA artık kendi motoru ve şanzımanı ile yeni Opel modelleri çıkarmaya başladı.
2020 model zannettiğiniz araçlar aslında 2019 model.
Aynı muhabbet Volvo'nun V40 modelinde de oldu, çeşitli diğer markalarda da oldu.
Aracınız şuan dursaydı parçaların üretim yılına ve montaj tarihlerine bakmanızı isterdim.

Astra J kasa Delta 2 platformunda üretildi. 2019 yılında Delta 2 platformu kapatıldı. 2017 yılında Opel bildiğiniz üzere PSA grubuna satıldı. GM grubundan kalan motor ve şanzımanlarla üretime devam edildi. Ellerinde hazır bulunan parça stoku 2019 yılında bitti ve PSA artık kendi motoru ve şanzımanı ile yeni Opel modelleri çıkarmaya başladı.
2020 model zannettiğiniz araçlar aslında 2019 model.
Aynı muhabbet Volvo'nun V40 modelinde de oldu, çeşitli diğer markalarda da oldu.
Aracınız şuan dursaydı parçaların üretim yılına ve montaj tarihlerine bakmanızı isterdim.
Hocam sonuç olarak bu araçlar 2020 model ruhsatındada faturasında da öyle yazıyor Opel zaten Astra da özellikle 2009 yılında 3 Astra modelini de üretti bu da kafa karıştırıcı j sedan ile k kasayı da aynı yıllar üretti. Bunlar kafa karıştırıcı genel olarak Astra j sedan 2012-2020 arasında üretildi ve satıldı
İyi forumlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı