500₺ fingertip tutuş için fare önerisi

Musa B.

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
1.633
Makaleler
4
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, halihazırda bir G402 kullanıcısıyım ve sol tık Switch'i sanırım bozuldu. Çift tıklama, seçim yapamama (bastırıp çekme vesaire) sorunları yaşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi fingertip tutuşa sahibim. 500₺´ye en yakın olsun gibi değil de en fazla zorlayabileceğim sınır 500₺. Aklımda Rival 3 Wireless var fakat pil konusunda sorun çıkar mı onu düşünüyorum. Günlük en az 4-5 saat ve hafta içi neredeyse 8-9 saat bilgisayar başındayım. Gerek derslerim gerek projelerim gerek yayınlar gerekse ödevlerden ötürü. Eskisi kadar fazla FPS oyunu oynamıyorum ama hiç oynamıyorum da denmez. Bazen laptopu taşımam gerekiyor ondan dolayı kablosuz bir fare almayı düşünüyorum ama emin de değilim. Kablosuz benim için uygun olur mu? Rival 3 ve Rival 3 Wireless yerine önereceğiniz fare var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@TÇB @Samotne Ciasteczka
Logitech düşünmüyorum açıkçası çünkü hor kullanmama rağmen ilk Logitech farem G300s kablo problemiyle yine aynı şekilde mevcut farem de saçma sapan bir anda switch bozulması yaşadı.
 
Hocam fare güzel hoş şarj edilebilir anladığım kadarıyla fakat 12 Nisan teslimat gözüküyor :( Ne yazık ki benim için çok geç.
G300S sorunlu bir mouse zaten, bu mouse fiyatının en iyilerinden.
Rival 3 Wireless ile arasındaki fark ne yani Logitech´i neden tercih etmeliyim Rival 3 yerine? Açıklayabilir misiniz? Çok detaylı bilgi sahibi değilim.
 
Rival 3 Wireless ile arasındaki fark ne yani Logitech´i neden tercih etmeliyim Rival 3 yerine? Açıklayabilir misiniz? Çok detaylı bilgi sahibi değilim.
Rival 3 Wireless varken G305 alınmaz zaten. G305'te HERO sensör var, Rival 3 Wireless'ta TrueMove Air. Rival 3W alınabilir.
 
@WaIter White @Samotne Ciasteczka Bu pil olayı hakkında düşünceniz veyahut tecrübeniz neler? Dediğim gibi günlük 10 saate yakın kullanımdan söz ediyorum. Pilleri her ay mı değiştirmem gerekir ve Duracell tarzı piller mi almalıyım yoksa orta kalite piller de aynı işlevi görür mü?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı