Teşekkürler hocam.WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı
WD Blue en iyisidir. Bana güven.
Teşekkürler hocam.WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı
WD Blue en iyisidir. Bana güven.
Ne demek.Teşekkürler hocam.
Ne demek.
www.n11.com
İyi günler. ALFAM satıcısı 9.8 gibi bir puanlandırmaya sahip. Öncelikle n11'den alışveriş yapmanızı,özellikle teknolojik ürünler alırken tavsiye etmiyorum. İkincisi, bu satıcılar Hepsiburada güvencesi adı altında satış yapan satıcılar. Dolayısıyla kazıklanmanız gibi bir durum söz konusu olamaz. Yorumlar Buraya tıklayarak satıcının n11'de mağazası olduğunu ve çoğunlukla müşteri memnuniyeti sağladıklarını görebilirsiniz. Hepsiburada'dan alın harddiskinizi. Harddisk geldiğinde HD Tune'den Bad Sector testi yapın.Hocam sizi de meşgul ettik ama ben ALFAM isimli satıcıya pek güvenemedim bu nasıl sizce?
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
İyi günler. Alfam satıcısı 9.8 gibi bir puanlandırmaya sahip. Öncelikle N11'den alışveriş yapmanızı, özellikle teknolojik ürünler alırken tavsiye etmiyorum. İkincisi, bu satıcılar Hepsiburada güvencesi adı altında satış yapan satıcılar. Dolayısıyla kazıklanmanız gibi bir durum söz konusu olamaz. Yorumlar buraya tıklayarak satıcının N11'de mağazası olduğunu ve çoğunlukla müşteri memnuniyeti sağladıklarını görebilirsiniz. Hepsiburada'dan alın harddiskinizi. Harddisk geldiğinde HD Tune'den bad sector testi yapın.
Korkmanızı gerektirecek bir olay yok. Adamlar, kargo sürecinde ürünü iyi paketler zaten. HDD nazik bir üründür. Bozuk çıkarsa satıcıya ulaşıp değişim istersiniz. Tüketici haklarınız buna izin veriyor.Bozuk gelmez inşallah en çok korktuğum olay o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.