500 Hz monitör ne zaman çıkacak?

Vallahi hocam ben de çok bilmiyorum Valorant da rahat verir LoL de veriyor CS de verir.

Türkiye'ye ne zaman gelir bilginiz var mi veya bir yerlerde bulabilir miyim?

Bilgim yok. Henüz bir yerde bulamazsınız bildiğim kadarıyla. Yurt dışında da yok. 500Hz olarak buna bakabilirsiniz:

@Talha455 Hayırlı olsun çıkmış monitör. Bu fiyata almayı düşünecek misin? Düşünenlerin yorumlarını dinliyorum.

Patladım hocam vallahi.
Arkadaş her oyunda 500FPS alacak zaten sorun yok.

@Talha455 Hayırlı olsun çıkmış monitör. Bu fiyata almayı düşünecek misin? Düşünenlerin yorumlarını dinliyorum.

Şu paraya TV boyutunda monitör alırım 500 Hz diye 34 bin lirayı 1080p'ye gömmek acayip bir durum.

Şu paraya TV boyutunda monitör alırım 500 Hz diye 34 bin lirayı 1080P'ye gömmek acayip bir durum.

Evet hocam maalesef pahalı. Yine TR ekonomisi bizi şaşırtmadı. OLED'ler de çıktığı zaman kimse 30K veremez diyorduk bu da o hesap oldu. Ben bu monitörün Rtings üzerinde incelemesini bekliyorum. Sonra yorumumu katacağım.

Evet hocam maalesef pahalı. Yine TR ekonomisi bizi şaşırtmadı. OLED'ler de çıktığı zaman kimse 30K veremez diyorduk bu da o hesap oldu. Ben bu monitörün Rtings üzerinde incelemesini bekliyorum. Sonra yorumumu katacağım.
Bu paraya OLED alınır zaten bir de TN panel kullanmışlar tam komedi 🤣 🤣

Bu paraya OLED alınır zaten bir de TN panel kullanmışlar tam komedi 🤣 🤣

Ama TN kullanmışlar deyip ezmeyelim hocam. 😅 Yapılış sebebi o zaten. TN panelde de sektörde lider olmak istiyor ASUS. Bu monitörü belli ki belli standartı tercih edenler kullansın demek istiyor. Bizde bunu almak zenginlik oluyor.

Ama TN kullanmışlar deyip ezmeyelim hocam. 😅 Yapılış sebebi o zaten. TN panelde de sektörde lider olmak istiyor ASUS. Bu monitörü belli ki belli standartı tercih edenler kullansın demek istiyor. Bizde bunu almak zenginlik oluyor.
Zaten son kullanıcıya hitap etmiyor bu e-sporcular, e spor düzenleyen firmalar falan kullanır bunu.

@Talha455 hayırlı olsun çıkmış monitör. Bu fiyata almayı düşünecek misin? Düşünenlerin yorumlarını dinliyorum.

Gaming.Gen.Tr'nin mağazasında kuruluydu ve 500 Hz i deneyimledim ve hayal kırıklığı yaşadım bu parayı asla hak etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı