500₺ kulaklık önerisi

Kıllı Telefon

Kilopat
Daha fazla  
HyperX Cloud Stinger kullanıyordum. İnanılmaz memnun kaldım ve 4.5 yılın ardından kablosunu aşırı deforme ettiğim için mikrofonu çalışmamaya başladı o yüzden yeni kulaklık almak istiyorum. Bütçem maksimum 500₺ ama avantajlı bir ürün olursa 50-60₺ yükseltebilirim. 7.1 veya stereo olması fark etmez. Müzik ve oyun performansı iyi olması yeterli. Ve en önemlisi kulladığım eski kulaklık gibi kullanışlı ve işlevsel olmasını istiyorum. HyperX Cloud Stinger'da her cihaza bağlanma, mikrofonu yukarı döndürünce sessize alması, gürültü önleme özelliği, hafızalı köpük olması ve gerçekten sağlam bir kulaklık olması benim için çok iyi bir durumdu. Yeni kulaklıkta da bu özelliklerin olmasını istiyorum. 4 pinli 3.5 mm girişli olması benim için çok iyi olur. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Bırak Driver'ı, kumanda üzerinde bile bass, DC-oyun sesi ayarlamak için tekerlekler var. Jak + harici ses kartı kullanıyor, mikrofon içeri giriyor oradan çekip ağzına getiriyorsun. Pedler soğutma jelli. 100 dolar olarak piyasaya cıktı. Şu an 480 TL. Ses ayarlama tekerleğini sonuna kadar açıp bantla etrafını yoksa birkac ay sonra bozulmalar oluyormuş seste (detaya girmiyorum). Ses ayarını kumandadaki + - tuşlarından yaparsın.

Düşünmeden bunu alabilirsiniz. Kendim de belli bir süre kullanma şansı elde etmiştim. Harikaydı. Kaçırmayın derim. Neredeyse piyasa fiyatından 100TL daha düşük.

Bırak Driver'ı, kumanda üzerinde bile bass, DC-oyun sesi ayarlamak için tekerlekler var. Jak + harici ses kartı kullanıyor, mikrofon içeri giriyor oradan çekip ağzına getiriyorsun. Pedler soğutma jelli. 100 dolar olarak piyasaya cıktı. Şu an 480 TL. Ses ayarlama tekerleğini sonuna kadar açıp bantla etrafını yoksa birkac ay sonra bozulmalar oluyormuş seste (detaya girmiyorum). Ses ayarını kumandadaki + - tuşlarından yaparsın.

Düşünmeden bunu alabilirsiniz. Kendim de belli bir süre kullanma şansı elde etmiştim. Harikaydı. Kaçırmayın derim. Neredeyse piyasa fiyatından 100TL daha düşük.

Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar. Ürünü araştırdım birkaç küçük sorun dışında herkes memnun kalmış fakat bildiğiniz gibi Razer marka ürünlerde çok fazla sahtecilik var bundan nasıl emin olacağım normalde 850-1000TL arasında satan bir ürün 480TL olması biraz kuşkulandırdı beni.

Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar. Ürünü araştırdım birkaç küçük sorun dışında herkes memnun kalmış fakat bildiğiniz gibi Razer marka ürünlerde çok fazla sahtecilik var bundan nasıl emin olacağım normalde 850-1000TL arasında satan bir ürün 480TL olması biraz kuşkulandırdı beni.
Blackshark serisi yüzünden kraken te çok geriledi. O yüzden fiyatı 600 lere indi. itopya 480e satıyor. Bir sıkıntı olsa ilgilenirler zaten. Tekerlek hakkında yazdıgım seyi uygulamayı unutmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı