₺500 mouse önerisi

₺400-500 mouse önerisi yapabilir misiniz? Aklımda şu modeller var:

SteelSeries Rival 5: Ele uygun gibi görünüyor ve ışıkları çok hoşuma gitti.

SteelSeries Rival 3 Wireless: Ergonomik bir yapısı olduğunu düşünüyorum ve kablosuz.

MSI Clutch GM50: Işıkları ve şekli çok hoş ve MSI klavye kullanıyorum üzerine soda döküldü hala çalışıyor mouseunun da böyle olduğunu düşünüyorum.

Glorious Model O: Işığı ve hafifliği güzel. Delikli olması da çok güzel bence fareye ayrı bir hava katıyor.

Logitech G502 Hero: Sensörü , ergonomisi çok güzel. Elimde uyuyor ama çok ağır.

Palm grip

Claw grip

@teomanjg Attıklarınızın hepsi rezalet. Önerilerim:

Eğer Palm tutuyorsanız:

Wireless isterseniz:

Kendim Fury Z kullanmaktayım. Ürüne asla Rampage olarak bakmayın üreten firması acayip iyi. Sorularınızı alabilirim. Rival 3 ve 5 tamamen çöp. Adam akıllı skatezleri, kabloları yok. G502 zaten namı değer tuğla. Model O yerine attığım Hastr veya M42 daha mantıklı olur. Attıklarım bu bütçenin krallarıdır.
Rival serisine çöp demeyelim çünkü bu mouse olayı biraz da sizin rahatlığınıza bağlı. Hangisi size daha rahat kullanım sunuyorsa sizin için en iyisi odur. Ama skatez konusunda katılıyorum. Rival 3 ve Rival 110 biraz düşük bütçede kaldığı için skatezleri çok iyi olmuyor. Wraith skatez aldım şu an eskiye nazaran baya sağlam mouse oldu.

@YunusYENEROGLU 300s mi? Katar Pro mu? Arkadaşın bütçesi 500 TL. Haste, M42 varken bunları almak aptallık olur. 300s çöp. Ağır, kablosu rezalet, skatezlerde aynı şekilde. Katar Pro da iyi ama bütçe 500 TL.
"Bize güzel gelen demek sana kötü geliyor evladım" Ömer Baba

Üstat ben kullandıklarımı yazdım, bütçe 500 TL diye illa dibini görecek diye bir kaide mi var ?

Herkes önerisini yapar, konuyu açan ölçer biçer kararını verir. Agresifliğe gerek yok.

"Bize güzel gelen demek sana kötü geliyor evladım" Ömer baba.

Üstat ben kullandıklarımı yazdım, bütçe 500 TL diye illa dibini görecek diye bir kaide mi var?

Herkes önerisini yapar, konuyu açan ölçer biçer kararını verir. Agresifliğe gerek yok.

500 TL bütçe varsa o bütçe zorlanarak en kaliteli model alınır. 500 TL bütçe varken de Katar Pro, G300s alınmaz ki :) 100 TL'ye G300s yine alınmaz orası ayrı bir konu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı