₺500 Q9400 İşlemciye Ekran kartı Önerisi

HEIMERBERG

Decapat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, sistemimi bırakayım;

Anakart: Gigabyte G31M-ES2l.
İşlemci: Intel Core Q9400 4 çekirdekli işlemci
Ekran kartım: GT430 2 GB 128Bit.
Hard disk: 320 GB.
RAM: 2x2GB 800MHz.
PSU: 300W.
Monitörüm: 1360X768 60Hz.

Arkadaşlar, sadece ekran kartımı değiştireceğim. 500 lira gibi bir parayla 2. el, darboğaz yapmayacak güzel bir ekran kartı önerir misiniz?

Son düzenleme:
RAM çok kötü, hatta berbat ötesi. GT 1030 alabilirsiniz ama çok iyi performans alacağınızı zannetmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayağı darboğaz oluyor. 750 Ti demişsiniz de PSU gücü yetmeyebilir. GT 1030 bence daha iyi bir seçenek.
Anakartınızda boş slot varsa RAM de almanızı öneririm. Ama aynı RAM'den nereden bulursunuz bilemem :)

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM çok kötü, hatta berbat ötesi. GT 1030 alabilirsiniz ama çok iyi performans alacağınızı zannetmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayağı darboğaz oluyor. 750 Ti demişsiniz de PSU gücü yetmeyebilir. GT 1030 bence daha iyi bir seçenek.

Merhaba bilginiz için sağ olun RAM'ım aslında 2x2 800 MHz tek 4 GB değil eğer etki yapıyorsa söyleyeyim dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı