L LordTenebris Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 48 2 Mayıs 2020 #1 Şimdiye kadar Aerocool cyclon ve Zalman S2'yi buldum. Hangi kasayı tavsiye edebilirsiniz? Güç kaynağı dahil olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
Şimdiye kadar Aerocool cyclon ve Zalman S2'yi buldum. Hangi kasayı tavsiye edebilirsiniz? Güç kaynağı dahil olmalı.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Mayıs 2020 #2 Linkleri atar mısınız? İçerisinde olan güç kaynakları önemli.
L LordTenebris Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 48 2 Mayıs 2020 #3 Hocam ben aynı anda başka bi forumda da sordum da arkadaşlar bana bunu önerdi : Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Nasil?
Hocam ben aynı anda başka bi forumda da sordum da arkadaşlar bana bunu önerdi : Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Nasil?