Gereksiz bi' rahatsız etti beni. Mekanik olmasına gerek yok.MSI GK30 bakılabilir. Klavyenin normal fiyatı 460 TL falan ama fareyle beraber alınca 419 TL'ye denk geliyor. Ek olarak 40 TL'de kupon var, onu da kullanırsanız 379 TL'ye denk geliyor. Klavye bana geldi ve modları da fena değil ancak klavye biraz sesli ve fiyatına göre çok çok iyi. Bir de o fiyatta mekanik klavye zaten bulamazsın, bulsan bile Rampage, Everest gibi markaları bulursun. Açıkçası onları almaktan ziyade hiç alma daha iyi. Klavyenin linki:
MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI GK30 bakılabilir. Klavyenin normal fiyatı 460 TL falan ama fareyle beraber alınca 419 TL'ye denk geliyor. Ek olarak 40 TL'de kupon var, onu da kullanırsanız 379 TL'ye denk geliyor. Klavye bana geldi ve modları da fena değil ancak klavye biraz sesli ve fiyatına göre çok çok iyi. Bir de o fiyatta mekanik klavye zaten bulamazsın, bulsan bile Rampage, Everest gibi markaları bulursun. Açıkçası onları almaktan ziyade hiç alma daha iyi. Klavyenin linki:
MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bilek desteği sabit mi?2 senedir kullanıyorum çok memnunum öneririm.
![]()
Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Leş, bir kaç ay sonra konu açar tuş basmıyor v.b sorunlar. Sen kullandın bi sıkıntı çıkmadı başkası kullansın bi sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok.2 senedir kullanıyorum çok memnunum öneririm.
![]()
Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.