500 TL altı klavye önerisi

MSI GK30 bakılabilir. Klavyenin normal fiyatı 460 TL falan ama fareyle beraber alınca 419 TL'ye denk geliyor. Ek olarak 40 TL'de kupon var, onu da kullanırsanız 379 TL'ye denk geliyor. Klavye bana geldi ve modları da fena değil ancak klavye biraz sesli ve fiyatına göre çok çok iyi. Bir de o fiyatta mekanik klavye zaten bulamazsın, bulsan bile Rampage, Everest gibi markaları bulursun. Açıkçası onları almaktan ziyade hiç alma daha iyi. Bu önerdiğim klavye membrane klavyedir. Klavyenin linki:

MSI GK30 bakılabilir. Klavyenin normal fiyatı 460 TL falan ama fareyle beraber alınca 419 TL'ye denk geliyor. Ek olarak 40 TL'de kupon var, onu da kullanırsanız 379 TL'ye denk geliyor. Klavye bana geldi ve modları da fena değil ancak klavye biraz sesli ve fiyatına göre çok çok iyi. Bir de o fiyatta mekanik klavye zaten bulamazsın, bulsan bile Rampage, Everest gibi markaları bulursun. Açıkçası onları almaktan ziyade hiç alma daha iyi. Klavyenin linki:

Gereksiz bi' rahatsız etti beni. Mekanik olmasına gerek yok.

MSI GK30 bakılabilir. Klavyenin normal fiyatı 460 TL falan ama fareyle beraber alınca 419 TL'ye denk geliyor. Ek olarak 40 TL'de kupon var, onu da kullanırsanız 379 TL'ye denk geliyor. Klavye bana geldi ve modları da fena değil ancak klavye biraz sesli ve fiyatına göre çok çok iyi. Bir de o fiyatta mekanik klavye zaten bulamazsın, bulsan bile Rampage, Everest gibi markaları bulursun. Açıkçası onları almaktan ziyade hiç alma daha iyi. Klavyenin linki:

Güzel komboymuş bence kaçırılmaması gerek. Mouse kullanılmayacaksa bile sıfır kutu şekilde 2. elden satılıp böyle bir klavyeyi 300 TL'ye getirmek bence bayağı karlı olur.

@397448 anlıyorum. Bu önerdiğim klavye yarı mekanik klavyedir, isterseniz inceleme videolarına falan bakabilirsiniz.
@botstepz farenin fiyatına baktım. 150-160 TL civarında fiyatı var. 140'a arkadaşa sattım ben fareyi.

2 senedir kullanıyorum çok memnunum öneririm.
Bilek desteği sabit mi?

@kg6107 hocam bunun bilek desteği var. Ek olarak 519 TL'ye o klavyeyi almaktansa 200-300 eklenip daha sağlamları alınır.

2 senedir kullanıyorum çok memnunum öneririm.
Leş, bir kaç ay sonra konu açar tuş basmıyor v.b sorunlar. Sen kullandın bi sıkıntı çıkmadı başkası kullansın bi sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı