500 TL altı klavye önerisi

@goktug.59 millet kronik sorunlu klavye niye önerir ki onu anlayamıyorum. Geçenlerde de üstüne basa basa arkadaşın teki Logitech G213 öneriyordu. Yahu o tarz klavyeleri almaktan ziyade üstüne 200-300 eklenir, ömürlük alınır. Bu tarz markaların çoğu ürünü kalitesiz ve insanın elinde patlıyor.
@397448 o klavye için kronik sorunlu diyorlar. O klavyeden ziyade Razer Cynosa Lite'ye bakabilirsiniz. O klavyeden kat kat daha iyi olacaktır.

Bilek desteği bağlı değil ben kullanmadım daha hiç mesela sizin tercihiniz ben sadece memnun olduğumu belirttim.

Leş, birkaç ay sonra konu açar tuş basmıyor vb sorunlar. Sen kullandın bir sıkıntı çıkmadı başkası kullansın bir sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok.

Leş mi kardeşim? 2 senedir hayvan gibi basıyorum en ufak sıkıntı çıkmadı abartma lütfen Switch'leri 2020'de mi ne düzelttiler zaten.

@kg6107 yahu sizde problem olmadı diye başkasında olmayacak diye de bir garanti yok. Klavye kronik sorunlu. Kendinizle niye kıyas yapıyorsunuz?

@397448 bence en mantıklı seçenek arkadaşın attığı combo set. Setteki 2 ürününde kalitesi belli ürünler. Bu fiyatta alacağınız herhangi bir mekanik klavye en az 2 sene içerisinde sorun çıkartacak zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı