500 TL altı klavye önerisi

@kg6107 yahu sizde problem olmadı diye başkasında olmayacak diye de bir garanti yok. Klavye kronik sorunlu. Kendinizle niye kıyas yapıyorsunuz?

Ben sadece memnun olduğumu belirttim reis hiçbir sıkıntı yaşamadım deneyimlerimi belirtiyorum sorunluysa benimki değil demek ki adama zorla aldırmıyorum ki.

Görüntüsü rahatsız etti metal şeyler pek hoş durmuyor bence.

@397448 rica ederim. Arkadaşın attığı o klavyeyi almaktansa bunu tercih edebilirsiniz. Hiç değilse klavye tuşlarına basmıyor diye forumda konu açmazsınız Razer, kalitesini anlatmama gerek yok. Bende de Razer DeathAdder V2 fare var, çok kaliteli ürün bu Razer.
@kg6107 kronik sorunlu işte o klavye reis. Kronik sorunlu klavye önermen hoş değil.

Reisim öyle bir söylüyorsun ki sanki adama bilerek sorunlu klavye aldırmaya çalışıyoruz gibi.

Bu seti 9 Nisan'da almıştım. Bu gün öğlen elime ulaştı. İlk deneyimlerim gayet iyi bir klavye olduğu yönünde. Sesi çok geldi ama 419 liraya hem klavye hem de fare çok makul. Keşke kupon olayından haberdar olsaydım. Kuponun linkini de atar mısınız?

Numpadi yok ya sıkıntı.

Buna bakın derim. Güzel üründür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…