500 TL Altı Telefon Önerisi

gm 4g gerçekten güzel bir cihaz diyosun ki abi ekran sararması abi ölü piksel abi dokunmatik sorunu
arkadaşlar bu srounları teknik servis karşılıyor karşılamak zorundalar ayıplı mal olmuş olur ki yeni nesil de öle sorunlara ratlamadım
 
Ben aldığım cihazı her gün teknik servise göndermek zorundamıyım ? O servislere gidip gelip yol çilesi, kargo çilesi çekmek zorundamıyım ? Telefon dediğin sorun çıkartmamalı.
 
Maaşı çektim alıcam belki bugün gm 4g kullandım maddi nedenlerden dolayı sattım bendekinde 3 ay sonra tuşu yarım basıyordu.Tekrar aynısını 2.el alıcam galiba s4 buldum faturası yok güvenemedim bugün bakacağım.

Bütçenizi biraz zorlayıp bunu almanızı tavsiye ederim; ePttAVM - Lenovo A7000 Cep Telefonu
Lenovoya o kadar güvenemem. 8 GB yetmeyebilir.
O fiyata o telefonları zor bulursun. GM pişmanlıktır demen de saçmalık. GM Discovery 1'i 3 yıl önce aldım 2 yıl stock rom ile kullandım. Sadece şarj problemi oldu farklı şarj aletleri vb. kullanıyordum sorunun sebebi soket mi değil mi bilmiyorum. Garantiye yolladım direkt anakart değiştirip gönderdiler. Son 1 yıldır da miui rom ile kullanıyorum gayet güzel çalışıyor. Arkadaşın önerdiği GM 4G güzel telefon.
Düzgün ve temiz kullanırsan hepsi dayanıyor.Arkadaşımın s3'ü vardı hiç kasmıyordu çizik bile yoktu.Başka bir arkadaşımda aynı telefon vardı cayır cayır kasıyordu.Kişiden kişiye değişiyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı