500 TL Blue Switch klavye önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Sorum başlıkta yer alıyor, bütçem 500 TL. Sınırı aşmak istemiyorum. Fakat gerçekten "çok iyi" dediğiniz bir öneri varsa 100 TL'yi aşmayacak ve maksimum 600 TL olacak şekilde öneri istiyorum.
Blue Switch olmalı, biraz kafa patlatmak istiyorum açıkçası.
Bilek tutucusu varsa da çıkarılabilir olmalı.

Blue Switch bir tık sıkıntı bence hocam. Odam da tek başıma kalıyorum ama yan odaya kadar gidiyor sesleri. Hatta geceleri bütün odalardan duyuluyor klavye sesleri. Gene de sizin tercihiniz.

Blue Switch bir tık sıkıntı bence hocam. Odam da tek başıma kalıyorum ama yan odaya kadar gidiyor sesleri. Hatta geceleri bütün odalardan duyuluyor klavye sesleri. Gene de sizin tercihiniz.

Kulaklıkta alacağım için bir sorun değil.
https://www.itopya.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ inanılmaz bir indirim var şuan.
Güncel olarak da kulanıyorum tavsiye ederim.

Bilek desteği çıkabiliyor mu?

Siz rahatsız olmazsınız tabii ama evde sizden başka yaşayanlar varsa geceleri sıkıntı oluyor.

Benimle çıkan sesi tartışmak yerine öneri yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız yardımınızı istemiyorum.

Kulaklıkta alacağım için bir sorun değil.

Bilek desteği çıkabiliyor mu?
Evet çıkabiliyor. İncelemsini yapmıştım hatta bakabilirsiniz dilerseniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı