Elimde Gamepower Warlock Blue Switch klavye var. Bilgisayarı ilk aldığımda daktilo sesinden dolayı heveslenip almıştım. Ancak şimdi çok ses çıkardığını düşünüyorum. Yeni öyle özelliği falan olmayan bir klavye almayı düşünüyorum. Uzun süre dayanması yeterli. Kablolu, kablosuz fark etmez.
Elimde Gamepower Warlock Blue Switch klavye var. Bilgisayarı ilk aldığımda daktilo sesinden dolayı heveslenip almıştım. Ancak şimdi çok ses çıkardığını düşünüyorum. Yeni öyle özelliği falan olmayan bir klavye almayı düşünüyorum. Uzun süre dayanması yeterli. Kablolu, kablosuz fark etmez.
500 ü 700 e çıkaracaksan önerim var rampage hb-r63 membran klavye 4 makro ve 10 ışık fonksiyonu var ben kullanıyorum ve gayet rahat kablolu olduğunubelirtiyim
internetteki fiyatı ortalama 600 700 civarı 100 lira arttırmak istiyosan fiyatı öneririm
en ucuz link:https://www.amazon.com.tr/Rampage-K...lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=AWZJK44RBM3UK
Elimde Gamepower Warlock blue Switch klavye var. Bilgisayarı ilk aldığımda daktilo sesinden dolayı heveslenip almıştım. Ancak şimdi çok ses çıkardığını düşünüyorum. Yeni öyle özelliği falan olmayan bir klavye almayı düşünüyorum. Uzun süre dayanması yeterli. Kablolu, kablosuz fark etmez.
DIERYA DK61se Oyun Klavyesi,%60 Parlayan yeşil,Kırmızı Doğrusal Anahtarlı,Ultra Kompakt Mini 61 Tuşlu,Gölgelenmez,Tip C Veri Kablosu,ABD Düzeni,PC Windows Oyuncu Tipisti,Siyah Amazon.com.tr
MK295 Silent Wireless Keyboard Mouse Combo | Logitech Logitech MK295 kullandığım en sessiz ve keyifli mouse klavye. Razer ve Microsoft'un neredeyse tüm cihazlarını kullandım ki logitech in de farklı 2 klavyesi var kullandığım ama bu bambaşka fiyatının çok çok üstünde cihazlar öneririm.
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 709,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!