Bu klavye kaliteli falan değil hocam.
Bu fiyata var mı daha iyisi?
600TL'ye hem mekanik klavye alıyosun hem %60 hem beyaz hem Type-C kablo girişli. Kablo kopma derdi yok. Hem alanlar memnun.
Bu klavye kaliteli falan değil hocam.
Hocam her gördüğünüz yoruma inanmayın. Ürün geldikten 1-2 Ay içerisinde bir tuşu bozulan bir sürü yorum var. Aliexpress'den 800TL'ye Z11T alabilirsiniz. Hem hot-swap hem Huano Red switch. Ayrıca 1-2 Ay sonra bir tuşunun bozulma ihtimali çok az.Bu fiyata var mı daha iyisi?
600TL'ye hem mekanik klavye alıyosun hem %60 hem beyaz hem Type-C kablo girişli. Kablo kopma derdi yok. Hem alanlar memnun.
Hocam her gördüğünüz yoruma inanmayın. Ürün geldikten 1-2 ay içerisinde bir tuşu bozulan bir sürü yorum var. AliExpress'den 800TL'ye Z11t alabilirsiniz. Hem hot-swap hem Huano red Switch. Ayrıca 1-2 ay sonra bir tuşunun bozulma ihtimali çok az.
Hocam maalesef bu fiyata yay sesi çıkarmayan klavye yok (Bildiğim kadarıyla). Uygulama ve YouTube yorumları sesin güzel olduğunu ama biraz yay sesi olduğunu söylüyor. Tape ve foam modla sessizleştirilebilir.En düşük 1050TL hocam.
Yanlış bakmışım ucuzu da varmış. Bu arada mekanik ses çıkardığı için almayacağım. Eğer fazla ses çıkarmaz dediğiniz varsa alırım
Mağazada gördüm, Online değil.
Hocam zaten halihazırda 2 tane blue Switch klavyem var. Teşekkürler.
@gurkan67 hocam isteğimi kabul eder misiniz?
Dostlar eğer yok alma demeyecekseniz bunu almayı düşünüyorum ama yok bu fiyata daha iyi var derseniz hala bekliyorum.
Ürün Teknosa mağazasında 670 TL idi. Eğer ürün sıkıntılı değilse oradan alacağım eğer sıkıntılı ise 890 TL'ye internetten sipariş edeceğim.![]()
Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye Mouse Set Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Türkçe Q Klavye Mouse Set Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ne zaman hocam? Bende almayı düşünüyorumda hala 670 TL ise Teknosa'dan alayım.
görsene beaKardeşim beleşe Mechvibes indir, Membrane'de bile cream klavye sesi alırsın.
görsene ulaKardeşim beleşe Mechvibes indir, Membrane'de bile cream klavye sesi alırsın.
görsene bea
Kardeşim beleşe mechvibes indir, Membrane'de bile cream klavye sesi alırsın.
Görsene bea.
Görsene ula.
bakabilirsiniz sizdeben ajazz ak680 aldım ,bekliyorum
Ben Ajazz AK680 aldım, bekliyorum.
Bakabilirsiniz sizde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.