500 TL bütçe ile klavye önerisi

Bütçe
0-500
Bu fiyata var mı daha iyisi?

600TL'ye hem mekanik klavye alıyosun hem %60 hem beyaz hem Type-C kablo girişli. Kablo kopma derdi yok. Hem alanlar memnun.
Hocam her gördüğünüz yoruma inanmayın. Ürün geldikten 1-2 Ay içerisinde bir tuşu bozulan bir sürü yorum var. Aliexpress'den 800TL'ye Z11T alabilirsiniz. Hem hot-swap hem Huano Red switch. Ayrıca 1-2 Ay sonra bir tuşunun bozulma ihtimali çok az.

Son düzenleme:

En düşük 1050TL hocam.

Yanlış bakmışım ucuzu da varmış. Bu arada mekanik ses çıkardığı için almayacağım. Eğer fazla ses çıkarmaz dediğiniz varsa alırım

En düşük 1050TL hocam.

Yanlış bakmışım ucuzu da varmış. Bu arada mekanik ses çıkardığı için almayacağım. Eğer fazla ses çıkarmaz dediğiniz varsa alırım
Hocam maalesef bu fiyata yay sesi çıkarmayan klavye yok (Bildiğim kadarıyla). Uygulama ve YouTube yorumları sesin güzel olduğunu ama biraz yay sesi olduğunu söylüyor. Tape ve foam modla sessizleştirilebilir.

Ne zaman hocam? Bende almayı düşünüyorumda hala 670 TL ise Teknosa'dan alayım.

Kardeşim beleşe mechvibes indir, Membrane'de bile cream klavye sesi alırsın.

Görsene bea.

Görsene ula.

Hocam anlamadım. Ben zaten mekanik bir klavye kullanıyordum. İhtiyacım yok böyle bir programa. Hazır gelmişken klavyeninde incelemesini yapayım. Ben şahsen başlarda çok seviyordum. Alışması zor ama her klavye geçişinde aynı problemi yaşıyorsun zaten. Sesi baslarda aşırı azdı ama kullandıkça artmaya başladı sesler. Ben geceleri kullandığım için aynı odada olan biri varsa o sessizlikte rahatsız olabiliyor bazen. Bir problemi daha var ama sadece bende olan bir şey de olabilir bilmiyorum. Klavyeyi bazen görmüyor. Görüyor aslında ama çalışmıyor. Işık vs gidiyor klavyeden. Biraz bekleyince, 10sn falan, düzeliyor. Online oyunlarda sinir bozucu olabilir. Pil ile de alakalı olabilir ama sıfır pil diye düşünerek takmama rağmen aynı sorun oldu. Bütçe dostudur. Evde çalışan biri iseniz kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…