S SinnerRose Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Tavşanlı\Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #21 UmutAydoğan dedi: Cevabınız için teşekkürler birşey soracağım bu sizin dediğiniz işlemci benim anakartıma uyar mı ? [İşlemcim : ASUS P5G41T-M LX] Genişletmek için tıkla... Bu video da özellikleri var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buda oyun testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SinnerRose dedi: Bu video da özellikleri var 250 TL'ye kargo ile gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 15 Haziran 2018
UmutAydoğan dedi: Cevabınız için teşekkürler birşey soracağım bu sizin dediğiniz işlemci benim anakartıma uyar mı ? [İşlemcim : ASUS P5G41T-M LX] Genişletmek için tıkla... Bu video da özellikleri var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buda oyun testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SinnerRose dedi: Bu video da özellikleri var 250 TL'ye kargo ile gönderebilirim. Genişletmek için tıkla...
P parlak58 Kilopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #22 Eğer kafanızın rahat olmasını isterseniz GT 1030 dan aşağısını almayın.Cidden verilecek paraya değmez.
Eğer kafanızın rahat olmasını isterseniz GT 1030 dan aşağısını almayın.Cidden verilecek paraya değmez.
S SinnerRose Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Tavşanlı\Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #23 parlak58 dedi: Eğer kafanızın rahat olmasını isterseniz GT 1030 dan aşağısını almayın.Cidden verilecek paraya değmez. Genişletmek için tıkla... Adam 500 TL bütçem var diyor. İşlemci ile ekran kartı alacak. O zaman 2. el fiyatı uygun temiz bir 1030 bul da alsın o zaman.
parlak58 dedi: Eğer kafanızın rahat olmasını isterseniz GT 1030 dan aşağısını almayın.Cidden verilecek paraya değmez. Genişletmek için tıkla... Adam 500 TL bütçem var diyor. İşlemci ile ekran kartı alacak. O zaman 2. el fiyatı uygun temiz bir 1030 bul da alsın o zaman.
A -AhmetTuran- Hectopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 9 15 Haziran 2018 #24 Aliexpressden gtx 750 ekran kartını 180 tl ye al derim ikinci el ama çok kaliteli çok iyi kullanılmış geribildirimi çok iyi bir bak derim
Aliexpressden gtx 750 ekran kartını 180 tl ye al derim ikinci el ama çok kaliteli çok iyi kullanılmış geribildirimi çok iyi bir bak derim
P parlak58 Kilopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #25 SinnerRose dedi: Adam 500 TL bütçem var diyor. İşlemci ile ekran kartı alacak. O zaman 2. el fiyatı uygun temiz bir 1030 bul da alsın o zaman. Genişletmek için tıkla... 2.el 250 TL ye 730 alacağına 100 tl daha verir 1030 alır çok daha fazla fps alır.Bilginiz olsun.
SinnerRose dedi: Adam 500 TL bütçem var diyor. İşlemci ile ekran kartı alacak. O zaman 2. el fiyatı uygun temiz bir 1030 bul da alsın o zaman. Genişletmek için tıkla... 2.el 250 TL ye 730 alacağına 100 tl daha verir 1030 alır çok daha fazla fps alır.Bilginiz olsun.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #26 Tahmini Teslimat Zamanı 95 TL falan. Tahmini Teslimat Zamanı 395 TL.
P parlak58 Kilopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2018 #27 8 aylık gt 1030 - Palit Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 578283257 Kontrol edebilirsiniz.İçeriği hakkında bilgim yok temiz veya değil o kadarını siz satıcı ile görüşüp karar vereceksiniz.
8 aylık gt 1030 - Palit Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 578283257 Kontrol edebilirsiniz.İçeriği hakkında bilgim yok temiz veya değil o kadarını siz satıcı ile görüşüp karar vereceksiniz.
Tinyx Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 259 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri ABRA A5 V13.1.1 GTX1050M i5 8300H 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer - Öğrenci 16 Haziran 2018 #28 UmutAydoğan dedi: Cevabınız için teşekkürler birşey soracağım bu sizin dediğiniz işlemci benim anakartıma uyar mı ? [İşlemcim : ASUS P5G41T-M LX] Genişletmek için tıkla... G41 chipsete ve 775 pine sahip bir anakartın var. Ayriyetten markası ASUS. BIOS update yapman ve modlu bios bulman hiç zor olmayacaktır. Xeon işlemci takman çok iyi olur.
UmutAydoğan dedi: Cevabınız için teşekkürler birşey soracağım bu sizin dediğiniz işlemci benim anakartıma uyar mı ? [İşlemcim : ASUS P5G41T-M LX] Genişletmek için tıkla... G41 chipsete ve 775 pine sahip bir anakartın var. Ayriyetten markası ASUS. BIOS update yapman ve modlu bios bulman hiç zor olmayacaktır. Xeon işlemci takman çok iyi olur.
UmutAydoğan Decapat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 12 16 Haziran 2018 #29 SinnerRose dedi: Bu video da özellikleri var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buda oyun testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağolun ama GT1030 almaya karar verdim parlak58 dedi: 8 aylık gt 1030 - Palit Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 578283257 Kontrol edebilirsiniz.İçeriği hakkında bilgim yok temiz veya değil o kadarını siz satıcı ile görüşüp karar vereceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsaiyeniz için sağolun ama bu zamanlarda ikinci ele pek güvenemiyorum almışken sıfırını almak en iyisi
SinnerRose dedi: Bu video da özellikleri var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buda oyun testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağolun ama GT1030 almaya karar verdim parlak58 dedi: 8 aylık gt 1030 - Palit Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 578283257 Kontrol edebilirsiniz.İçeriği hakkında bilgim yok temiz veya değil o kadarını siz satıcı ile görüşüp karar vereceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tavsaiyeniz için sağolun ama bu zamanlarda ikinci ele pek güvenemiyorum almışken sıfırını almak en iyisi
Tinyx Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 259 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri ABRA A5 V13.1.1 GTX1050M i5 8300H 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer - Öğrenci 16 Haziran 2018 #30 UmutAydoğan dedi: Sağolun ama GT1030 almaya karar verdim Tavsaiyeniz için sağolun ama bu zamanlarda ikinci ele pek güvenemiyorum almışken sıfırını almak en iyisi Genişletmek için tıkla... AliExpress güvenilirdir. Çok bir fiyatı yok zaten max 100tl tutar. Feedbacklere bakabilirsin. Ayriyetten birşey kaybetmezsin E5440 55TL idi en son.
UmutAydoğan dedi: Sağolun ama GT1030 almaya karar verdim Tavsaiyeniz için sağolun ama bu zamanlarda ikinci ele pek güvenemiyorum almışken sıfırını almak en iyisi Genişletmek için tıkla... AliExpress güvenilirdir. Çok bir fiyatı yok zaten max 100tl tutar. Feedbacklere bakabilirsin. Ayriyetten birşey kaybetmezsin E5440 55TL idi en son.