500 TL civarı oyun monitörü

ipee

Kilopat
Katılım
25 Kasım 2014
Mesajlar
256
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam ,
500 Tl civarı oyun monitörü almak istiyorum . Bu fiyata yıllarca işimi görecek göze fazla zarar vermeyecek ( bazı teknolojiler var ama isimlerini bilmiyorum ) 23 24 inch ne tavsiye edersiniz.
 
Dostum, Tepki Süresini pek farketmezsin o kadar çok fark yok gözle görülecek kadar. IPS alman iyi olur bence. Çünkü bakış açın nasıl olursa olsun her zaman iyi görüntü alırsın. Hertz olarak sana resim ile bir örnek vereyim.

E8836132C699015BF54C81AF2F5DF78C.jpg


50Hz'de iken top giderken her hareketini göremezsin. Fakat 100 Hz'de iken yaptığı her hareketi görürsün. Umarım anlamışsındır.
 
Kim demiş IPS panel monitörle oyun oynanmaz. IPS her zaman daha iyidir. Her açıdan aynı görüntüyü alırsınız 5 MS olmasına dikkat etmeyin 5 ile 1 MS arasındaki farkı anlayamazsın.
 
IPS ile elbette oyun oynanır. Fakat, 160-170 derece açı ile oturup oyun oynamaya yeltenen var mı? Yapmayın arkadaşlar.
75 Hz monitörüm var acaba ne değişiecek ne değişmeyecek farkı hissedecekmiyim çok kararsızım. Monitörümün bu
Daha düşük tepki süresi, daha geniş ve daha net bir görüntü. Monitörden pek anlamam. Fakat, bunun kararını sen vermelisin. Şuan elinde olan ürünü neden değiştirmek istiyorsun? Kusuru mu var, yetersiz mi buluyorsun? Bir şeyini görmedim güzel diyorsan, neden değiştiriyorsun? VN247H elbette daha iyi bir monitör.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı