Bunlar arasında çok kararsız kaldım. Şu anki PSU Power Boost 500W. Malum çok sıkıntılı olduğundan başıma bir iş gelmeden bir an evvel değiştirmek istiyorum. En fazla vereceğim tutar 550 TL.
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunlar arasında çok kararsız kaldım. Şu anki PSU Power Boost 500W. Malum çok sıkıntılı olduğundan başıma bir iş gelmeden bir an evvel değiştirmek istiyorum. En fazla vereceğim tutar 550 TL.
XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı benimde bunu alasım var. Fiyatına göre özellikleri vs çok iyi geldi. Ancak ürün daha yeni olduğu için şuan kullanıcı yorumu vs göremedim o yüzden endişem biraz var diyebilirim.
XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı benim de bunu alasım var. Fiyatına göre özellikleri vs çok iyi geldi. Ancak ürün daha yeni olduğu için şu an kullanıcı yorumu vs göremedim o yüzden endişem biraz var diyebilirim.