500 TL civarı PSU önerisi

Bütçe
550

Highward

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem;
  • ASUS EX-H410M-V3.
  • 2x8 Corsair RAM.
  • ASUS TUF GTX 1650 Super OC 4 GB.
  • i3-10100F.
Bu sisteme uygun kaliteli güvenilir PSU arıyorum. Kafam çok karıştı. Adeta hangisini alacağımı şaşırdım.
XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı

High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı

Bunlar arasında çok kararsız kaldım. Şu anki PSU Power Boost 500W. Malum çok sıkıntılı olduğundan başıma bir iş gelmeden bir an evvel değiştirmek istiyorum. En fazla vereceğim tutar 550 TL.

Sistem;
  • ASUS EX-H410M-V3.
  • 2x8 Corsair RAM.
  • ASUS TUF GTX 1650 Super OC 4 GB.
  • i3-10100F.
Bu sisteme uygun kaliteli güvenilir PSU arıyorum. Kafam çok karıştı. Adeta hangisini alacağımı şaşırdım.
XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı

High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı

Bunlar arasında çok kararsız kaldım. Şu anki PSU Power Boost 500W. Malum çok sıkıntılı olduğundan başıma bir iş gelmeden bir an evvel değiştirmek istiyorum. En fazla vereceğim tutar 550 TL.
Hocam XPG Pylon gayet iyi bir seçim bence.

XPG Pylon 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı benim de bunu alasım var. Fiyatına göre özellikleri vs çok iyi geldi. Ancak ürün daha yeni olduğu için şu an kullanıcı yorumu vs göremedim o yüzden endişem biraz var diyebilirim.

Foruma bir baktım bir kişi almış güzel demiş, bence sıkıntı çıkmayacaktır. (yazıp göndermeyi unutmuşum kusura bakmayın :D)
Arkadaşlar anlık olarak XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store almış bulunmaktayım. 550w ile 650w arasında 60 TL civarında fark vardı ve ben tercihimi ileriye dönük olaraktan 650w'dan yana kullandım.
Bence iyi bir seçim yaptınız, şimdiden hayırlı olsun. Gelince deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Foruma bir baktım bir kişi almış güzel demiş, bence sıkıntı çıkmayacaktır. (yazıp göndermeyi unutmuşum kusura bakmayın :D)

Bence iyi bir seçim yaptınız, şimdiden hayırlı olsun. Gelince deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Mutlaka deneyimlerimi aktaracağım. Teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı