500 TL CS:GO mouse öneri

Ben de almayı düşünüyordum onu fakat o mouse hem çok büyük hem de kronik yapışkan çıkma sorunu var.

Eğer daha ucuza bulacaksan tavsiye ederim ama CS oynuyorum diyorsun 50 lira daha verip dünyanın en iyi CS Mouse'u dururken bu da alınmaz bence.

Dünyanın en iyi CS mouse u derken sizin mouse mu?

Evet çoğu CS oyuncusunun kullandığı bir marka device, electronic, magisk gibi profesyonel bir çok e-sporcu bu mouse markasını kullanıyor. Pro settings sitesine girersen orada ilk sırada olduğunu göreceksin bu mouse'un.

Ne yani 500 TL'ye Zowie mi ? O sensörü zaten aynı fiyat bandındaki diğer mouselarda kullanıyor. 10 yıl önceki tasarımı 2020 yılında kullanmaları... Ayrıca eliniz küçük sanırım o kadar büyük bir mouse nasıl kullanıp hakimiyet sağlıyacaksınız ? Eliniz küçükse Razer Viper Mini yeterlidir.

Ne yani 500 TL'ye Zowie mi ? O sensörü zaten aynı fiyat bandındaki diğer mouselarda kullanıyor. 10 yıl önceki tasarımı 2020 yılında kullanmaları... Ayrıca eliniz küçük sanırım o kadar büyük bir mouse nasıl kullanıp hakimiyet sağlıyacaksınız ? Eliniz küçükse Razer Viper Mini yeterlidir.
Zowie'nin önceliği ergonomi elinizi rahat bir şekilde kavraması şu an yazarken elim mouse da hiçbir parmağım boşta değil verdiğim parayı hakediyor bence. AWP oynarken yağ gibi kayıyor. Ama dediğin doğru eli küçükse önermem çünkü claw için parmak uçları yetişmeyebilir biraz yüksek bir mouse. Ayrıca razer'da 10 yıl önceki tasarımını kullanıyor deathadder'da değişen ne var ki?

Ne yani 500 TL'ye Zowie mi? O sensörü zaten aynı fiyat bandındaki diğer mouselarda kullanıyor. 10 yıl önceki tasarımı 2020 yılında kullanmaları... Ayrıca eliniz küçük sanırım o kadar büyük bir mouse nasıl kullanıp hakimiyet sağlıyacaksınız? Eliniz küçükse Razer Viper mini yeterlidir.

Razer Viper mini nerede satılıyor bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı