500 TL Güç Kaynağı Önerisi

Ömürlük istiyorsanız şu nasıl :) 1200 W 80+ GOLD full modüler. Fiyatıda gayet uygun.
Bu fiyata gerçekten çok uygun bir PSU.Peki High Power markasına güvenebilirmiyim.Bir sıkıntı çıkartır mı ?

Güvenebilirsiniz kaliteli markadır her ne kadar el değiştirmiş olsa bile Japon kalitesi var. Aslında bu kadar vermenize gerek yok daha önce önerdiğimi alabilirsiniz oda sizi uzun süre götürür. Bu arada estetik takıntınız var mı bazı kablolar sleevenin içinden geçirildiği için rahatsız edebiliyor kullananı kendimden biliyorum. :D

Güvenebilirsiniz kaliteli markadır her ne kadar el değiştirmiş olsa bile Japon kalitesi var. Aslında bu kadar vermenize gerek yok daha önce önerdiğimi alabilirsiniz oda sizi uzun süre götürür. Bu arada estetik takıntınız var mı bazı kablolar sleevenin içinden geçirildiği için rahatsız edebiliyor kullananı kendimden biliyorum. :D
Aslında bütçemi aşıyor ancak ileri dönük bir sistem topladığım için alabilirim.Görünüş önemli tabi ama öyle bir takıntım yok😆belki de daha düzgün kablolama için avantajdır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı