500 TL ile ne alınır?

• Konuyu başlatan Auda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.411

Auda

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500 TL bütçem var ve bir şeyler almak istiyorum. Akıllı saat mouse pad vs gibi veya tamamen farklı da olabilir öneriniz var mı?

Arkadaşlar 500 TL bütçem var ve bir şeyler almak istiyorum. Akıllı saat mouse pad vs gibi veya tamamen farklı da olabilir öneriniz var mı?

Hocam hayatında hiç yapmadıysan bir spor aleti almanı öneririm. Örneğin halter barı alabilirsin hem spor yapmış olursun hem de kondisyon kazandırır. Fiyat bandıda 350 450 civarlarında. Alırsan şimdiden söyleyeyim. Çok set az tekrar yakında eklemede yapabilirsin gelişirsen.

Hocam hayatında hiç yapmadıysan bir spor aleti almanı öneririm. Örneğin halter barı alabilirsin hem spor yapmış olursun hem de kondisyon kazandırır. Fiyat bandıda 350 450 civarlarında. Alırsan şimdiden söyleyeyim. Çok set az tekrar yakında eklemede yapabilirsin gelişirsen.
Hocam fitnessa gidiyorum lazım olmuyor

Steamden oyun alın yakında değerlenecektir.
Hocam nba hariç almak istediğim her oyunu aldım

Harcamayın atın bir kenara dursun acil durumda lazım olur yeter ki para boş boş durmasın fon alın döviz alın elinize para geçince ille harcamanın mânası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı