500 TL kablolu veya kablosuz mouse

Bütçe
500

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Selam.
500 TL bütçem var, rekabetçi bir oyuncu değilim. Günün çoğunda iş için kullansam da oyun için de kullanacağım alacağım fareyi.
Kablosuz daha iyi gibi aslında Rival 3 Wireless aldım 1 ay önce ama scroll tuşu gıcırdama yapınca ve bağlantı kopmaları yaşayınca iade ettim.
Ne önerirsiniz? Ne almalıyım? Ayrıca bu bütçede öneresi olan varsa seve seve değerlendiririm.
Basilisks HyperSpeed X ve Logitech G304-G305 hoşuma gitti.
Not -> elim 16 santim ve genelde palm tutuşu daha rahat geliyor. Claw bana göre değil bütün gün kullanım için.

Palm için güzel olur. 500tl ye fareler var ama aldığına fiyatını fazla hak etmiyor. Bu farenin sensörü kalitesi vs yeterli.

Bütçe artarsa bakabileceğiniz bir fare.

Bütçe artarsa bakabileceğiniz bir fare.

Bu fareyi palm tutamaz, ayrıca delux iyi bir marka değil bence. Click latencysi de berbat bu mouseların.

Palm için güzel olur. 500TL'ye fareler var ama aldığına fiyatını fazla hak etmiyor. Bu farenin sensörü kalitesi vs yeterli.

114mm olarak görünüyor, fazla küçük değil mi uzunluğu elime göre?

400 tl fiyatı var, deathadder 3500 kullanıyordum buna geçtim, İtopya'dan aldım bugün elime ulaştı bir sıkıntısını göremedim dokusu olsun ele oturuşu olsun gayet güzel (aklıma g502 geliyor, g502 elime küçük geliyor.) click sesleri falanda gayet hoş arkadaşlarım bile baya sevdi.

Fare biraz bombeli olduğu için sorun olmaz.

Delux iyi bir marka ürünlerini kullandınız mı?
Ayrıca Click latencylerinde herhangi bir sorun yok.

Bu sitelere gir anlarsın ne demek istediğimi. 24ms Click latencysi var, Razer Viper Mini'nin 6, DeathAdder V2 Mini'nin 8. Delux zaten AliExpress'den türemiş bir marka, çalıntı tasarımlar ile mouse üreten bir şirket. Kaliteli mal değil.

8. delux zaten AliExpress'den türemiş bir marka, çalıntı tasarımlar ile mouse üreten bir şirket. Kaliteli mal değil.

Dediğiniz mouse M800 versiyonu M800dB versiyonu değil.
Çalıntı tasarım konusu doğru ama çalıntı tasarım yapmayan marka yok.
Zaten mouse Viper Mini Wireless olarak geçiyor ama Viper Mini'den büyük.
Ayrıca kaliteli, kullanmadığınız için sitelerde gördüğünüz incelemelerle kalıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı