500 TL kablosuz gamepad önerisi

Sağ olun hocam eski olmasının ne zararı var bilmiyorum ama alınır diye yorumladım.
Bende aynı şekilde aldım dostum. Ben prof bir adam değilim. Deneyimlemek istedim sadece zaman zaman futbol, dövüş, araba yarışı oyunları oynarım belki diye. Daha önce yoğun bir şekilde oynamadım ama koltuğuma uzanıp konsol gibi oynamak istiyorum :)
 

Ergonomik açıdan Logitech F310'dan daha iyi hissettiriyor, malzeme kalitesi olarak da iyi. Ayrıca bluetooth özelliği ve telefon tutacağı da var. Birkaç aydır kullanıyorum gayet memnunum.
 

Ergonomik açıdan Logitech F310'dan daha iyi hissettiriyor, malzeme kalitesi olarak da iyi. Ayrıca Bluetooth özelliği ve telefon tutacağı da var. Birkaç aydır kullanıyorum gayet memnunum.

Çok teşekkür ederim hocam. Normalde telefondan oyun oynamam ama bu model bir hoşuma gitti. F710 ile arasında kaldım.
 
Çok teşekkür ederim hocam. Normalde telefondan oyun oynamam ama bu model bir hoşuma gitti. F710 ile arasında kaldım.
F710'a göre biraz küçük ama daha ergonomik olduğunu düşünüyorum, bir de F710 tasarım olarak eskide kaldı artık zaten. Benim de GXT 590 alırken kafamda soru işaretleri vardı fakat şu an oldukça memnunum. Yarış oyunu, dövüş oyunu, RPG neredeyse her türlü oyunu oynuyorum.
 
2 sene F710 1.5 sene Pusat Pro kullandım 4 ay kadar da 9 nesil Xbox kolu kullandım. Xbox kolumdan sonra kullandığım en iyi kol GameSir diyebilirim F710 ağır bir kol titreşim motorlarından dolayı.

Hocam GameSir hakkında bayağı bir araştırma yaptıktan sonra insanların taparcasına övdüğünü gördüm. Şu an fiyatı 600 TL gözüküyor. Sizce o para eder mi?
 

Geri
Yukarı