500 TL Kasa Önerisi

Alıyorsun, arkana bakmıyorsun.

Ben de bunu önerecektim fakat arkadaş hava akışı iyi olsun demiş. Belirttiğiniz kasada sadece bir adet fan bulunuyor ki bu da overclock yapılan bir sistem için OLDUKÇA düşük. Konuyu okuyup ona göre seçim yapmanız daha iyi olur.
 
İçinde 5 tane fan olacak diye kötü kasa mı önerelim?
 
İçinde 5 tane fan olacak diye kötü kasa mı önerelim?
4 fanlı mesh ızgaralı Corsair Spec Delta kötü bir kasa mı? Düşünerek yazın ne olursun, sanki Everest öneriyoruz.
@xuarex kasa fanının kaç tane olduğundan çok basınç değeri ve kalitesi önemli hocam. Belirttiğim Corsair modelin fanları hava akışı için güçlü bir basınç uyguluyor, ondan dolayı önerdim. Yani şöyle anlatayım size: 2 adet önde 1 adet arkada basıncı iyi fanlar; 3 önde, 2 yukarıda, 1 arkada olan basıncı düşük fanlardan daha iyidir.
 
Ben sen kötü önerdin demiyorum. Fan sayısı az olabilir de ben kullandığım, bildiğim ve memnun olduğum kasayı öneriyorum.
 
Ben de diyorum ki kasanızın malzeme kalitesi ne kadar iyi de olsa fanlar overclock yapılacak bir sistem için ÇOK AZ. Ne kadar gerginiz ülkecek.
 
Gergin değilim oğlum sakin ol :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı