En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon kaliteli bir marka değil internet kafelere ürün satarlardı eskiden çok iyi hatırlıyorum. Gamepower'ın yabancı versiyonu gibi birşey. Bir de çınlama sorunu olduğunu duymuştum.
Redragon kaliteli bir marka değil internet kafelere ürün satarlardı eskiden çok iyi hatırlıyorum. Gamepower'ın yabancı versiyonu gibi birşey. Bir de çınlama sorunu olduğunu duymuştum.
Çınlama sorunu bir süreden sonra çoğu klavyede oluyor zaten. Ama Redragon FSP'nin alt markası ve kalitelidir. Bu bütçede çoğu iyi mekanik klavyeleri onlar yapıyor ve zamanında kullandım. Çok iyiydi. Amazon'dan getirtmiştim Türkiye'ye. @Lux ultisi kullanan kedi hocam neye şaşırdınız?
Tigoes mi? Dünyanın en kalitesiz klavyesi diyebilirim. Ayrıca tigoes'in hiç gerçek mekanik klavyesine rastlamadım. Genelde ya full membran ya da yarı mekanik oluyor. Bu klavye membran.