500 TL klavye önerisi

Aman neyse işte. Öyle soyad mı olur?

Ayrıca Türkiye'den istemediğimi belirtmeyi unutmuşum. Bir de Anne Pro 2 çok pahalıymış. Royal Kludge RK61, 400 TL'ye düşmüş.
Türkiye'den niye istemiyorsunuz yurtdışında mı yaşıyorsunuz?

Redragon kaliteli bir marka değil internet kafelere ürün satarlardı eskiden çok iyi hatırlıyorum. Gamepower'ın yabancı versiyonu gibi birşey. Bir de çınlama sorunu olduğunu duymuştum.

Redragon kaliteli bir marka değil internet kafelere ürün satarlardı eskiden çok iyi hatırlıyorum. Gamepower'ın yabancı versiyonu gibi birşey. Bir de çınlama sorunu olduğunu duymuştum.
Kötü olduğuna dair kaynağınız nedir? Benim iyi olduğuna dair kaynağım var çünkü.

Çınlama sorunu bir süreden sonra çoğu klavyede oluyor zaten. Ama Redragon FSP'nin alt markası ve kalitelidir. Bu bütçede çoğu iyi mekanik klavyeleri onlar yapıyor ve zamanında kullandım. Çok iyiydi. Amazon'dan getirtmiştim Türkiye'ye.
@Lux ultisi kullanan kedi hocam neye şaşırdınız?

Tigoes mi? Dünyanın en kalitesiz klavyesi diyebilirim. Ayrıca tigoes'in hiç gerçek mekanik klavyesine rastlamadım. Genelde ya full membran ya da yarı mekanik oluyor. Bu klavye membran.
Redragon ülkemize yeni yeni girdi. Son 1 senede falan. Yani 2-3 sene önce ülkemizde satılmıyordu. İllaki başka bir markayla karıştırıyorsunuzdur.
Redragon'un membran kırmızı ledli bir klavyesi vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…