Türkiye'den niye istemiyorsunuz yurtdışında mı yaşıyorsunuz?Aman neyse işte. Öyle soyad mı olur?
Ayrıca Türkiye'den istemediğimi belirtmeyi unutmuşum. Bir de Anne Pro 2 çok pahalıymış.Royal Kludge RK61, 400 TL'ye düşmüş.
Türkiye'den niye istemiyorsunuz yurtdışında mı yaşıyorsunuz?Aman neyse işte. Öyle soyad mı olur?
Ayrıca Türkiye'den istemediğimi belirtmeyi unutmuşum. Bir de Anne Pro 2 çok pahalıymış.Royal Kludge RK61, 400 TL'ye düşmüş.
Videosunda ürünleri inceledikten sonra sattığını söylemişti.
Redragon kaliteli bir marka değil internet kafelere ürün satarlardı eskiden çok iyi hatırlıyorum. Gamepower'ın yabancı versiyonu gibi birşey. Bir de çınlama sorunu olduğunu duymuştum.Bayantemur*.
![]()
AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilek desteği seviyorsunuzdur.
![]()
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu da olabilir.
Kötü olduğuna dair kaynağınız nedir? Benim iyi olduğuna dair kaynağım var çünkü.Redragon kaliteli bir marka değil internet kafelere ürün satarlardı eskiden çok iyi hatırlıyorum. Gamepower'ın yabancı versiyonu gibi birşey. Bir de çınlama sorunu olduğunu duymuştum.
Çınlama sorunu bir süreden sonra çoğu klavyede oluyor zaten. Ama Redragon FSP'nin alt markası ve kalitelidir. Bu bütçede çoğu iyi mekanik klavyeleri onlar yapıyor ve zamanında kullandım. Çok iyiydi. Amazon'dan getirtmiştim Türkiye'ye.Redragon kaliteli bir marka değil internet kafelere ürün satarlardı eskiden çok iyi hatırlıyorum. Gamepower'ın yabancı versiyonu gibi birşey. Bir de çınlama sorunu olduğunu duymuştum.
Tigoes mi? Dünyanın en kalitesiz klavyesi diyebilirim. Ayrıca tigoes'in hiç gerçek mekanik klavyesine rastlamadım. Genelde ya full membran ya da yarı mekanik oluyor. Bu klavye membran.Beyaz değil ama
Tigoes KM9 Gaming Led Aydınlatmalı Oyuncu Klavye Mouse Set Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Bunu kullanıyorum ben. Mouse olarak farklı bir şeyler alabilirsin. Ama klavye olarak öneririm.
Ayrıca mekanik klavye olarak geçiyordu galiba. Klavyenin ses çıkarmasından rahatsız oluyorsan alma bence.
Redragon'un membran kırmızı ledli bir klavyesi vardı.Redragon ülkemize yeni yeni girdi. Son 1 senede falan. Yani 2-3 sene önce ülkemizde satılmıyordu. İllaki başka bir markayla karıştırıyorsunuzdur.
Asura idi sanırım. Onda da çınlama olacak hali yok.Redragon'un membran kırmızı ledli bir klavyesi vardı.
Buna.Ama Redragon FSP'nin alt markası ve kalitelidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.