500 TL klavye önerisi

Başlık, "500 TL klavye önerisi". :ROFL:
Etiketlediğiniz için görmedim. 😀
Mekanik seviyor musun bilmiyorum ama; Logitech G410 Atlas Spectrum 920-007751 Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Bunu 2 ay kullanıyorum, çok sağlam. Dağdan atın bozulmaz, sağlam çalışır.
Anne Pro 2 iyi ama yurt dışından almanız gerek.
Romer-G anahtarları kalitesiz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayır, hayır, hayır. Gamepower ile Redragon direkt karşılaştırılamaz. Biri bildiğin çöp diğeri ise F/P ve kaliteli. İkisini de kullanmışsınızdır diye düşünüyorum. 500 TL'ye tabii ki önerilmez diğer alternatifler varken. (Bkz: AOC GK500)
1 yıldır Gamepower Ogre Red kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum, çınlama sesi ilk aydan sonra kesildi, fiyatına göre alınabilecek en iyi klavye olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı