Redragon ürünlerine göz atabilirsiniz hocam.Bilek desteksiz, numpadsiz, mekanik klavye önerebilir misiniz? Max 500 TL. Gamepower, Rampage ve James Donkey önermeyin.
Bilek desteksiz, numpadsiz, mekanik klavye önerebilir misiniz? Max 500 TL. Gamepower, Rampage ve James Donkey önermeyin.
Blue switch baş ağrıtır. Ama benim hatam belirtmemişim.7 aydır kullanıyorum.Sıkıntısını görmedim.![]()
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
(Alırsan RGB olmasına dikkat et.)
Eğer "rainbow ve 104 tuş" takıntım olmasa bu klavyeyi 10 kere almıştımBütçe biraz artarsa.
![]()
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İyi ki gamepower önermeyin yazdım hocam. Merdiven altı ürün kendisi. Almayın aldırtmayın.Buna bakabilirsiniz. Güzel üründür.
![]()
GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.