500 TL Klavye Önerisi

İyi ki Gamepower önermeyin yazdım hocam.

Hmm. Bunu bir okuyun derim.

Hmm. Bunu bir okuyun derim.
Gamepowerın her türlü ürünü sorunludur hocam. Dediğim gibi merdiven altı ürün, bunlara logo basıp fiyat performans diye satıyorlar. Yayıncılara, youtuberlere sponsor oluyorlar ve güzelmiş gibi ürünü tanıtıyorlar. İnsanları kandırmaktan başka yaptıkları şey yok.

Sadece ben söylemiyorum. İnternetten detaylı araştırırsanız sizde anlarsınız.

Allah Allah. Araştırmamış mıyım? Burada istatistiklerle konuşuyorum. Siz gelip ön yargı ile hakkında bilginizin olmadığı bir ürünü bana burada gömüyorsunuz. Almak istemiyorsanız siz bilirsiniz zorlamıyorum. :D

Allah Allah. Araştırmamış mıyım? Burada istatistiklerle konuşuyorum. Siz gelip ön yargı ile hakkında bilginizin olmadığı bir ürünü bana burada gömüyorsunuz. Almak istemiyorsanız siz bilirsiniz zorlamıyorum. :D
Ön yargı mı ? Arkadaşım 3 tane gamepower klavye değiştirdi. Hepsi pahalı klavyeler. 3-4 aya bozuluyor 1 yıl dayanırsa şanslısınızdır.
Gamepower size kaç para verdi hocam doğru söyleyin.

Ön yargı mı? Arkadaşım 3 tane Gamepower klavye değiştirdi. Hepsi pahalı klavyeler. 3-4 aya bozuluyor 1 yıl dayanırsa şanslısınızdır.

Gamepower size kaç para verdi hocam doğru söyleyin.

Gir bak bakayım mesajlarıma Gamepower ve benzeri marklara hakkında ne söylemişim. Hatta girin sadece attığım makaleyi okuyun. Gelip burada sağdan soldan duyduğunuz şeylerle benimle tartışıyorsunuz.

Gir bak bakayım mesajlarıma Gamepower ve benzeri marklara hakkında ne söylemişim. Hatta girin sadece attığım makaleyi okuyun. Gelip burada sağdan soldan duyduğunuz şeylerle benimle tartışıyorsunuz.
Hocam hala sağdan soldan duyduklarınızla diyorsunuz. Kaç tane arkadaşım kullandı. Benim bile deneyimleme şansım oldu. Çin malı olması bir şeyi değiştirmiyor. Ama bütün ürünler merdiven altı. Gamepower markasını savunan sayılı kişilerdensiniz. Anlıyorum uzun bir yazı yazmışsınız arkasında duruyorsunuz. Daha fazla tartışmanın mantığı yok hocam. Siz istiyorsanız alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı