500 TL Klavye Önerisi

• Konuyu başlatan Evir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.428
Siz sorun yaşamıyorsunuz diye başkaları da sorun yaşamayacak diye bir şey yok. Klasik fanboy işte :D
Bence sizinki daha çok haterlik. Kullanmadığınız ürünü direk yaftalamak. Gamepowerın çoğu ürünleri kronik sorunlu olabilir ama Calpyso modelini kullanan herkes çok memnun, araştırmalarınızı biraz daha iyi yapmanızı öneririm.
Bende blue almyı düşünüyorum
Ben blue modelini de red modelini de kullandım. Ses sorun değilse mavi switch alabilirsiniz.

Bence sizinki daha çok haterlik. Kullanmadığınız ürünü direk yaftalamak. Gamepowerın çoğu ürünleri kronik sorunlu olabilir ama Calpyso modelini kullanan herkes çok memnun, araştırmalarınızı biraz daha iyi yapmanızı öneririm.

Ben blue modelini de red modelini de kullandım. Ses sorun değilse mavi switch alabilirsiniz.
Ses sorun değilde sağlam değil falan demişler kafam karıştı dostum

Çoğu kişi kullanmadan veya araştırma yapmadan yaftalıyor. Gamepower'ın birkaç modelinde kronik sorun olduğu için bu modelini de kötülüyorlar. Ama dikkatli araştırınca bu modelinde sorun olmadığını görürsünüz. Ben uzun süre kullandım ve yaptığım araştırmalarda hep beğenilen ve önerilen bir klavye oldu. Bence bu fiyat bandında en iyi ürünlerden birisi olabilir. Tabii siz yine iyi araştırmanızı yapın. Son karar sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı