500 TL Klavye Önerisi

Calvary

Hectopat
Daha fazla  
Logitech G910 orion 500 TL sifir buldum, sizce alinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
G910'a 500 Lira vermek yerine, 550 Liraya Corsair K68 RGB almak daha mantıklı. Hemen hemen her yönden G910'dan daha iyi bir klavye.

500 TL gibi bir fiyata o klavye kısmen alınabilir çünkü çıkalı 5 sene olmuş. Klavye artık günün şartları gereği geri kalmış.

2'sinden birini öneririm.

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için birde Razer Blackwidow chroma V2 buldum 600tl o nasıl sence son sorum olacak

Corsair K68 RGB kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Klavyede sorun olarak gösterebileceğim tek şey zamanla deforme olan ve soyulan el bileği desteğidir. Onun haricinde sizi bu bütçeyle memnun edebilecek nadir klavyelerden birisidir.

Chroma V2 nerede 600TL link atar mısınız?
Razer Blackwidow Chroma V2 Türkçe Çok Temiz » Sayfa 1 - 1 buyur dostum
Hocam macro tuşları olmadan macro ataması yapılabiliyor mu klavyede ?
Aldim hocam 550 tlye geldi umarim uzun yillar sorunsuz kullaniriz

Son düzenleme:
Razer Blackwidow Chroma V2 Türkçe Çok Temiz » Sayfa 1 - 1 buyur dostum

Hocam macro tuşları olmadan macro ataması yapılabiliyor mu klavyede ?

Aldim hocam 550 tlye geldi umarim uzun yillar sorunsuz kullaniriz
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Cevabınızı yeni görüyorum, geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. FPS türü oyunlar oynadığım için bu zamana kadar hiç macro ataması yapmadım. FPS türünde ki oyunlarda genel olarak macro ban sebebidir. Bu yüzden bu sorunuza cevap veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…