Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için birde Razer Blackwidow chroma V2 buldum 600tl o nasıl sence son sorum olacak500 TL gibi bir fiyata o klavye kısmen alınabilir çünkü çıkalı 5 sene olmuş. Klavye artık günün şartları gereği geri kalmış.
![]()
Corsair K68 RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Mekanik Oyuncu Klavyeleri kategorisindeki Corsair markalı Corsair K68 RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi (CH-9102010-TR) ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Hızlı Gönderi, Aynı Gün Kargo ve Bahçelievler-Kadıköy Mağazalarımızdan Stoktan Teslim...www.gameekstra.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
2'sinden birini öneririm.
Razer Blackwidow Chroma V2 Türkçe Çok Temiz » Sayfa 1 - 1 buyur dostumChroma V2 nerede 600TL link atar mısınız?
Hocam macro tuşları olmadan macro ataması yapılabiliyor mu klavyede ?Corsair K68 RGB kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Klavyede sorun olarak gösterebileceğim tek şey zamanla deforme olan ve soyulan el bileği desteğidir. Onun haricinde sizi bu bütçeyle memnun edebilecek nadir klavyelerden birisidir.
Aldim hocam 550 tlye geldi umarim uzun yillar sorunsuz kullanirizCorsair K68 RGB kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Klavyede sorun olarak gösterebileceğim tek şey zamanla deforme olan ve soyulan el bileği desteğidir. Onun haricinde sizi bu bütçeyle memnun edebilecek nadir klavyelerden birisidir.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Cevabınızı yeni görüyorum, geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. FPS türü oyunlar oynadığım için bu zamana kadar hiç macro ataması yapmadım. FPS türünde ki oyunlarda genel olarak macro ban sebebidir. Bu yüzden bu sorunuza cevap veremiyorum.Razer Blackwidow Chroma V2 Türkçe Çok Temiz » Sayfa 1 - 1 buyur dostum
Hocam macro tuşları olmadan macro ataması yapılabiliyor mu klavyede ?
Aldim hocam 550 tlye geldi umarim uzun yillar sorunsuz kullaniriz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.