Artırabilirim fakat o bütçeye birde motospeed ck62 var sizce hangisini almalıyım?Artıralilirsen; RAZER ORNATA CHROMA TÜRKÇE OYUNCU KLAVYE (22.0237) 0CVB.RZR.02.001013 | Trendyol
Artıramaz isen; Cooler Master MK110 Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye: Amazon.com.tr
Artırabilirim fakat o bütçeye birde motospeed ck62 var sizce hangisini almalıyım?Artıralilirsen; RAZER ORNATA CHROMA TÜRKÇE OYUNCU KLAVYE (22.0237) 0CVB.RZR.02.001013 | Trendyol
Artıramaz isen; Cooler Master MK110 Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye: Amazon.com.tr
Motospeed'e mi para vermek mantıklı sence Razer'a mı ha? Motospeed'i fazla duymadım. Razer'ı televizyon da duymadığım kaldı sadeceArtırabilirim fakat o bütçeye birde motospeed ck62 var sizce hangisini almalıyım?
A
Artırabilirim fakat o bütçeye birde motospeed ck62 var sizce hangisini almalıyım?
HaklısınızMotospeed'e mi para vermek mantıklı sence Razer'a mı ha? Motospeed'i fazla duymadım. Razer'ı televizyon da duymadığım kaldı sadeceRazer al kalitenin dibine vur. Tabii Cooler Master almak daha mantıklı olacaktır kalan para ile bilgisayarına 240GB SSD ekleyebilirsin. Karar tamamen senin
![]()
Peki mekanik mi acaba?Motospeed'e mi para vermek mantıklı sence Razer'a mı ha? Motospeed'i fazla duymadım. Razer'ı televizyon da duymadığım kaldı sadeceRazer al kalitenin dibine vur. Tabii Cooler Master almak daha mantıklı olacaktır kalan para ile bilgisayarına 240GB SSD ekleyebilirsin. Karar tamamen senin
![]()
Bu bütçelere mekanik klavye varken razer mekanik olmayan klavye neden öneriyorsunuz arkadaşlar bilmediğimden soruyorum tamamen ?Artıralilirsen; RAZER ORNATA CHROMA TÜRKÇE OYUNCU KLAVYE (22.0237) 0CVB.RZR.02.001013 | Trendyol
Arkadaş mekanik olsun dememiş.Bu bütçelere mekanik klavye varken razer mekanik olmayan klavye neden öneriyorsunuz arkadaşlar bilmediğimden soruyorum tamamen ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.