Prosper Blade
Kilopat
Bluetooth kulaklığımı hem mikrofon hem ses olarak kullanmadığım için mikrofon almak istiyorum. Öneri var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede alacağın mikrofonu ne için kullanacaksın bilmiyorum ama harcadığın paraya aldığın ürün seni tatmin etmeyecek. Yayın için mi mikrofon istiyorsun, PC için mi telefon için mi? Kullanım amacın ve kullanım yeri nedir?
Bu bütçede alabileceğin ve seni tatmin edecek tek ürün budur ama tabii telefon-PC için nasıl kullanacağına bağlı.
![]()
Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Boya BY-M1 daha iyiPC için kondester mikrofon lazım.
Ayex lv-1 ve jmary MC-R5 arasında kaldım.
Boya BY-M1 daha iyi.
Senelerin tanınmış mikrofonu malzeme kalitesi, ses kalitesi daha iyi. Youtube 50 tane inceleme bulursun şimdi arasan. Çok daha iyi ses kalitesi var.Neden peki.
Senelerin tanınmış mikrofonu malzeme kalitesi, ses kalitesi daha iyi. YouTube 50 tane inceleme bulursun şimdi arasan. Çok daha iyi ses kalitesi var.
500 liraya iyi bir yaka mikrofonu dışında alacağın her türlü ürün seni tatmin etmeyecektir.Kondester değil ama diğer mikrofonların incelemesi veya sponsorluğu olmadığı için kötü müdür?
500 liraya iyi bir yaka mikrofonu dışında alacağın her türlü ürün seni tatmin etmeyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.