500 TL modem tavsiyesi

Keenetic Extra DSL siparişi verdim umarım sorun yaşamam. İnceledikten sonra buraya bilgi aktarımı yaparım. Bu arada alacaklar Hepsiburada'da 500TL üzeri indirim olduğu için 509TL'ye geliyor.

Aradan 5 ay geçmiş ama hala kullanıyor musunuz hocam deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi duymak isterim teşekkürler.
 
Aradan 5 ay geçmiş ama hala kullanıyor musunuz hocam deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi duymak isterim teşekkürler.
Hocam aktif olarak kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım. Bazı kişiler ısınıyor filan demişti bende ondan korkmuştum ama öyle çok bir ısınma ile karşılaşmadım. İzmir sıcağında bile gayet normal bir sıcaklıktaydı (Modem duvara asılı).

Kısaca görüşlerimi şöyle belirteyim;

Genel olarak ara yüzünü sunduğu özellikler çok hoşuma gitti özellikle uzaktan mobil uygulaması ile kim var kim yok bakıp istediğimi atıyorum. Hız sınır filan veriyorum. :D Modeme yeni giren kişileri bildiriyor filan baya güzel özellikleri var.

Çekim gücünü çok test etmedim. 160m2 evin tam koridorun ortasına koydum. 5Ghz uç noktalarda az çekiyor ama 2.4Ghz hep full. Ben otomatik 5Ghz/2.4Ghz ayarını seçtim kendi otomatik bağlanıyor hangisi daha iyi ona geçiyor. Ama istersen modem ayarlarından istediğin cihaza bu bağlantıya ata filan yapılıyor.

Kendi içine gömülü ADBlock ve Dns hizmetleri gayet başarılı.

SNR değerini ayarlamak çok iyi otomatik SNR genelde 8 olur bununla ben 65 mbps hız alıyordum. Test ederek en stabil ayarını buldum 72-80 arası alıyorum. 100mbps alt yapı DSL bağlantı ile.
Fiyat ve performans olarak güzel bir modem dediğim gibi ben sorun yaşamadım.
 
Hocam aktif olarak kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım. Bazı kişiler ısınıyor filan demişti bende ondan korkmuştum ama öyle çok bir ısınma ile karşılaşmadım. İzmir sıcağında bile gayet normal bir sıcaklıktaydı (modem duvara asılı).

Kısaca görüşlerimi şöyle belirteyim;

Genel olarak ara yüzünü sunduğu özellikler çok hoşuma gitti özellikle uzaktan mobil uygulaması ile kim var kim yok bakıp istediğimi atıyorum. Hız sınır filan veriyorum. :D modeme yeni giren kişileri bildiriyor filan bayağı güzel özellikleri var.

Çekim gücünü çok test etmedim. 160 M.2 evin tam koridorun ortasına koydum. 5GHz uç noktalarda az çekiyor ama 2.4GHz hep Full. Ben otomatik 5Ghz/2.4Ghz ayarını seçtim kendi otomatik bağlanıyor hangisi daha iyi ona geçiyor. Ama istersen modem ayarlarından istediğin cihaza bu bağlantıya ata filan yapılıyor.

Kendi içine gömülü AdBlock ve DNS hizmetleri gayet başarılı.

SNR değerini ayarlamak çok iyi otomatik SNR genelde 8 olur bununla ben 65 Mbps hız alıyordum. Test ederek en stabil ayarını buldum 72-80 arası alıyorum. 100Mbps altyapı DSL bağlantı ile.
Fiyat ve performans olarak güzel bir modem dediğim gibi ben sorun yaşamadım.

Teşekkür ederim hocam Hero DSL aldım 1 haftadır kullanıyorum ısınma hiç yok gibi 200 metre kare ev modem salonda olmasına rağmen arka odada 5GHz bağlanabiliyorum Keenetic modemler cidden iyi miş.
 

Geri
Yukarı