500 TL modem tavsiyesi

Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda evimi taşıdım, bulunduğum evde masaüstü bilgisayarım için oda yaptım, fakat kablolu bağlanntı yapmayacağım. Attığım görsellerdeki modemlerden hangisini tavsiye edersiniz? Masaüstü için asağıdaki adaptörü aldım.

Screenshot_2021-10-15-08-34-09-645_com.pozitron.hepsiburada_1.jpg

Modem olarak hangisini tercih etmeliyim? Bütçem maksimum 500₺.
Screenshot_2021-10-15-08-28-07-335_com.opera.browser_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Peki hangi şehirde hangi semttesiniz fiber gelme olasılığı var mı? Eğer böyle bir olasılık yoksa bu kadar yüksek fiyatlı bir modem almanıza gerek yok bence. Hem wifi6 desteğiniz yok hem de hızınız zaten bu kadar iyi bir modem almanızı gerektirecek bir hız değil.

Peki hangi şehirde hangi semttesiniz fiber gelme olasılığı var mı? Eğer böyle bir olasılık yoksa bu kadar yüksek fiyatlı bir modem almanıza gerek yok bence. Hem WI-FI6 desteğiniz yok hem de hızınız zaten bu kadar iyi bir modem almanızı gerektirecek bir hız değil.
Trabzon/Ortahisar da ikamet ediyorum.
Masaüstüne kablo çekmeyeceğim için hızımda minimum düşüş olmasını veya hiç olmamasını istiyorum amacım bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı