500 TL mouse önerisi

Bütçe
500

gorkemgeren

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 1 haftadır mouse arayışındayım. Çok araştırdım ve araştırdıkça kafam allak bullak oldu. Çok fazla seçenek var. Uzun uğraşlar sonucu kafamda 3'e düşürdüm.

Corsair Sabre Pro.
SteelSeries Rival3.
Logitech G203.

Eğer başka bir öneriniz varsa öneriye açığım alıp geçmek istiyorum artık.

SteelSeries Rival3 ve Logitech G203 bu iki fareyi de uzun süre kullanmış biri olarak söylüyorum. G203 biraz uzun ince olduğundan uzun parmaklılar için ideal ama Rival3 hem uzun hem kalın bir yapıya sahip olduğundan daha rahat tutuluyor bana kalırsa tıklama ömrü vesaire gibi etkenlerden önce tutuş geliyor o Rival3 tutuş bakımından hoş fakat ve RGB kısmı altta olduğu için altta ışık verecek G203'te ise RGB kısmı elinle kapatılıyor üstte kaldığından dolayı o yüzden RGB'nin bir anlamı kalmıyor yani kısacası Rival3 almanı tavsiye ederim. Amazon'da şu an 420 Lira imiş.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 1 haftadır mouse arayışındayım. Çok araştırdım ve araştırdıkça kafam allak bullak oldu. Çok fazla seçenek var. Uzun uğraşlar sonucu kafamda 3'e düşürdüm.

Corsair sabre Pro.
SteelSeries Rival3.
Logitech G203.

SteelSeries Rival3 alınır hocam güzel mouse.

Yazdıklarınız arasından en iyisi Sabre Pro. Diğerleri bu bütçede tercih edilmemeli. Direkt çıkarın onları. Sabre Pro büyük bir mouse. Elinize uymazsa Viper Mini almak daha mantıklı. 500TL'ye düşerse Pulsefire Haste bir seçenek olabilir. Bu üç mouse arasından elinize uyacak olanı seçin.

Yazdıklarınız arasından en iyisi Sabre Pro. Diğerleri bu bütçede tercih edilmemeli. Direkt çıkarın onları. Sabre Pro büyük bir mouse. Elinize uymazsa Viper Mini almak daha mantıklı. 500TL'ye düşerse Pulsefire Haste bir seçenek olabilir. Bu üç mouse arasından elinize uyacak olanı seçin.
Hocam rival 3 ü herkes çok övdü. Elim çok büyük de değil küçük de değil. Media markt da rival 3 ü inceledim elime oturdu. Saber proyu da çok beğendim incelemelerini izledikten sonra. Rgb önemli değil zaten benim için olmasa da olur

SteelSeries Rival3 alınır hocam güzel mouse.
Hocam rgb benim için çok önemli değil. Uzun süre götürsün konforlu olsun. Almışken de baş ağrıtmasın yeterli benim için

SteelSeries Rival3 ve Logitech G203 bu iki fareyi de uzun süre kullanmış biri olarak söylüyorum. G203 biraz uzun ince olduğundan uzun parmaklılar için ideal ama Rival3 hem uzun hem kalın bir yapıya sahip olduğundan daha rahat tutuluyor bana kalırsa tıklama ömrü vesaire gibi etkenlerden önce tutuş geliyor o Rival3 tutuş bakımından hoş fakat ve RGB kısmı altta olduğu için altta ışık verecek G203'te ise RGB kısmı elinle kapatılıyor üstte kaldığından dolayı o yüzden RGB'nin bir anlamı kalmıyor yani kısacası Rival3 almanı tavsiye ederim. Amazon'da şu an 420 Lira imiş.
Saber pro hoşuma gitti aslında rgb takıntım yok. Rival3 te çok hoş duruyor ama ne bileyim kararsız kaldım o parayı hak eder mi diye

Rival 3 ten daha mı iyidir hocam elim ortalama ne çok büyük ne çok küçük

Razer Viper Mini.
Teşekkürler inceleyeceğim

Hocam rival 3 ü herkes çok övdü. Elim çok büyük de değil küçük de değil. Media markt da rival 3 ü inceledim elime oturdu. Saber proyu da çok beğendim incelemelerini izledikten sonra. Rgb önemli değil zaten benim için olmasa da olur.
Rival 3 zaten kötü bir mouse değil. Viper Mini daha iyi. Rival 3 daha iyi diyen kişi SS düşkünüdür.

Rival 3 ile Viper Mini neredeyse aynı boyuttalar. Viper'daki ''Mini'' ibaresine takılmayın. Uzunluk olarak aralarında sadece 2mm fark var. Diğer boyutları da çok yakın. O oturduysa bu da oturur.

Corsair Sabre Pro.
SteelSeries Rival3.
Logitech G203.

3'ü arasından en iyisi Corsair Sabre Pro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı