500 TL mouse önerisi

Bütçe
500
Son düzenleme:
Claws'ın ürünleri klavye hariç bu fiyat bandında çok başarılı bence.
Kesinlikle katılıyorum, şuanda Claws Nexus K1 klavyesini kullanıyorum hiç memnun değilim, ama mouse olarak çok başarılı bir marka. Klavyeyi alalı 1-2 ay oldu tuşladan gıcırdama sesi gelmeye başladı, ayrıca çok kir tutuyor ve aydınlatması çok sönük.

Çok iyi o zaman, M300s önermeyi bırakabilirim çünkü o da aynı.
Claw mouse anlamında cidden çok iyi işler başarıyor. Birkaç klavyesini denedim çok iyi değillerdi ama mouse konusunda çok başarılılar. Kardeşime nova air v1 kablosuz modelini 600 TL'ye aldım 4 aydır sorunsuz kullanıyor aşırı memnun.

Hocam CS2 de düşük hassasiyette oynuyorum mouse hareket ettirdiğim zaman imleç titreme yapar mı?
Şuanda kendim test ettim düşük DPI'da titreme olmuyor.

Kesinlikle katılıyorum, şuanda Claws Nexus K1 klavyesini kullanıyorum hiç memnun değilim, ama mouse olarak çok başarılı bir marka. Klavyeyi alalı 1-2 ay oldu tuşladan gıcırdama sesi gelmeye başladı, ayrıca çok kir tutuyor ve aydınlatması çok sönük.
Aynı görüşteyim. Mouse anlamında 300 TL'lik mouseleri bile çok başarılı kesinlikle almaya değer.

Hocam bir de zahmet olmazsa oyundaki hassasiyeti düşük yapıp dener misiniz?
Şuanda arkaplanda Sniper Elite 4 oynuyorum birkaç dakika düşük dpi ile deneyip yazayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı