500 TL mouse önerisi

metehanibis99

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2018
Mesajlar
141
Öncelikle merhabalar arkadaşlar 500 TL bütçe ile bir oyuncu mouse’u arıyorum. Makro pek kullanmamaktayım ve elim büyük. Rival 700 ve Razer Mamba Tournament Edition gibi mouseları araştırdım fakat sizin de önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Para sizin elbet ama bir fareye 500 TL vermek daha doğrusu 500 TL'ye satmak gerçekten çok acımasızca ülkemizde ki kur farkının da etkisi var elbet ama emin olun ki Logitech'in 100 TL'lik farelerinden çok bir farkı yok. Tamamen israf olduğunu düşünüyorum. Karar sizin elbette bu sadece benim naçizane önerimdir.
 
Selamlar, hangi tür oyunlar oynuyorsunuz?
macro opsiyonu kararınızı çok etkilemiyorsa, öncelikle bir tekno markette eliniz ile fare uyumuna bakmanızı öneririm..sonrasında memnun kaldığınız bir ürüne yönelmeniz daha kolay olacaktır...

Lider markaların, bu fiyat aralığındaki ürünleri, zaten belirli bir kalite standardına sahip.. bu sebep ile genelde firmaların odak noktaları ürünlerin kişiselleştirilmesi olmakta, ( tuş atama, macro, ağırlık değişimi, hatta boyut/parça değişimi)
 
Eliniz büyükse Asus ROG Pugio ideal bir mouse olur. Ben kullanmaktayım (benimde elim büyük) ve gerçekten çok rahat ettim. Daha önce Logitech'in birçok mouseunu kullanmıştım ancak hepsi standart ve hantal mouselardı. Youtube'da inceleme videolarına gözatabilirsiz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı