Boyut olarak 90x40 mı yoksa daha küçük kare mouse pad mi istiyorsun?
90x40 olursa daha güzel olur, ama 45x45 (bilmiyorum tam boyutlarını) olsa da olur.
![]()
Glorious XL Kaymaz Kauçuk Taban 41x46cm 3mm Siyah Mouse Pad (G-XL)
Kauçuk taban, en yoğun oyun anlarında bile mousepad’in hareket etmesini önler. Mousepad’in düşük sürtünmeli kumaşı, çeşitli mouse sensörleri ve hassasiyetleri için optimize edilmiştir ve her durum…www.gaming.gen.tr
![]()
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu iki modelide biliyorum sadece detaylarını bilmiyorum, örneğin Speed mi hibrit mi? Sz alacak olsaydınız hangisini alırsınız.
Ben detay bilmiyorum. Sadece XL ince ve kalın modeli vardı sanırım. Arkadaşım XL kullanıyor ve güzel kaydığını söylüyor. Diğerini de başka bir arkadaşım kullanıyor o da memnun. Ben olsam normalde 90x40 seçerdim ama 41x46 mousepadler daha rahat gözükmeye başladı gözüme. Masada daha fazla alanın oluyor, bende XL almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.