Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve eskime durumu nasıl @Ali Of Rivia
1 yıl olmuştur tahminimce bir iki yemek lekesi hariç eskime belirtisi yok.Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve eskime durumu nasıl @Ali Of Rivia
Hocam bir mousepadi muhtemelen 6 yıl da kullanabilirsiniz 1 yıl da. Ama kayması olsun tutarsızlık değeri olsun bunlar önemli. (ban yemiştim yeni açıldı)Ben de mousepad alacağım(benzer bir bütçem var) bu bütçeye çıkmak sağlamlık açısından 400 500 lük
maousepadlere kıyasla kullanım ömrü sağlar mı
Onu sormak istiyordum yani 600 verip 3 yıl dayanacaksa 1300 verip 6 yıl dayanacaksa fark yok ama şimdi 600 verip 1,5 eskimeye başlar mı 1300 veri 2 yılda eskimeye bşlar belki de hani bunun için konuya spru sordumHocam bir mousepadi muhtemelen 6 yıl da kullanabilirsiniz 1 yıl da. Ama kayması olsun tutarsızlık değeri olsun bunlar önemli. (ban yemiştim yeni açıldı)
Hocam FPS oyunları oynuyorsanız dediğimi alın ama onun dışında diğer hocamın dediğini alabilirsiniz. İnanılmaz iyi kayması ve tutarlılığı var nereye çevirsen gidiyor attığım mouse pad. Ve evet kalitesizler genelen daha erken eskir.Onu sormak istiyordum yani 600 verip 3 yıl dayanacaksa 1300 verip 6 yıl dayanacaksa fark yok ama şimdi 600 verip 1,5 eskimeye başlar mı 1300 veri 2 yılda eskimeye bşlar belki de hani bunun için konuya spru sordum
Eğer daha önce kullandıysanız ne kadar sağlam yani normal kullanımda be kadar süre iyi performans gösterir.Hocam FPS oyunları oynuyorsanız dediğimi alın ama onun dışında diğer hocamın dediğini alabilirsiniz. İnanılmaz iyi kayması ve tutarlılığı var nereye çevirsen gidiyor attığım mouse pad. Ve evet kalitesizler genelen daha erken eskir.
6 aydır falan kullanıyorum sağlam götürür bayağı.Eğer daha önce kullandıysanız ne kadar sağlam yani normal kullanımda be kadar süre iyi performans gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.