Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bütçem 500 TL bu fiyat civarlarında oyuncu faresi bakıyorum. Şu an bende 5.yılına girmiş Steelseries Rival 300 var. Scrollu ve sağ tıkı bozuldu, bu yüzden fareyi değiştirmek ve sensör olarak da yükseltmek istiyorum. Bu fiyat bandında rekabetçi oyunlar için ideal fare önerilerinize açığım, teşekkürler.
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Emin olun ben de bir fareye 500TL gibi bir para vermek istemem, ancak oyuncu faresi gibi bir ürünü alıp uzun yıllar kullanmak istiyorsanız bu devirde bu ekonomi ile aşağı yukarı bu fiyat bandından aşağı düşmemelisiniz, bu benim kendi fikrimdir. Belki daha ucuz fiyatlara da güzel ürünler bulunabilir ancak hem bir kez alıp aynı şu an elimdeki Rival 300 gibi uzun yıllar kullanmak istediğim için hem zaman geçtikçe çağın gerisinde kalmaması açısından bu parayı vermeyi mantıklı buluyorum ben.
Arkadaşlar önerileriniz ve fikirleriniz için çok sağ olun. Deathadder V2 şu an için aklımdaki fare. Ancak espor oyuncularının çoğunluğu Zowie marka fareler kullanıyorlar, dediğiniz gibi piyasadaki en iyi sensörlerden biri bu faredeyse neden piyasada Zowie hegemonyası var ?