500 TL Red Switch klavye önerisi

@Applaus telefonumun kamerası pek iyi değil ancak bu kadar çekebildim.Eki Görüntüle 1000457Eki Görüntüle 1000459

Ben de son ürünü aldım bu gün geldi ve ilk izlenimleri gayet iyi.

Long Hui isimli Kailh üretim Red Switch'ler var üzerinde. Aslında Kailh ile birebir aynı diyebilirim.

1 hafta sonra adam akıllı bir inceleme yapacağım belki buraya da hazırlarım bilmiyorum.

İlk başlarda hafiftem gelen bir yay sesi vardır ancak 2 3 saat kullanımın ardından bu ses kayboldu.

Spacebar sesi çok güzel canım sıkıldıkça basıyorum. :D

Tek kötü yanı keycapları çıkarabileceğimiz bir bir aletin yanında gelmemesi olur işkendi gibi çıkarma. Benim gibi ek olarak o-ring takmak istiyorsanız işkence.

Eğer sesi nasıl diye sorarsanız Kayıt (5).m4a buyurun. Tabi stokları bitti ürün ona yapacak bir şey yok ancak geldiğinde eğer yine aynı fiyata gelirse kaçırılmadan alınması gereken bir ürün kendisi.

0 tuşunun yanında.

Normal Türkçe Q olarak kullanabiliyorsunuz illaki İngilizce kullanılacak diye bir şey yok sonuçta.
Türkçe Q'da 0 tuşunun yanında değil de Enter'ın yanında mı oluyor? Almayı düşünüyorum stoğa gelince lakin virgülün yeri biraz sıkıntılı sanırım.

Türkçe Q'da 0 tuşunun yanında değil de Enter'ın yanında mı oluyor? Almayı düşünüyorum stoğa gelince lakin virgülün yeri biraz sıkıntılı sanırım.

1620077879003.png

Hani Türkçe Q oluyor ya senin TR layout olan klavyende neredeyse burada da orada. Sadece parantez tuşları kayık.

8 ve 9 parantez aç kapa iken 9 ve 0 aç kapa olarak gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı