500 TL sağlam mouse önerisi

Bütçe
500

ByKusH123

Megapat
Daha fazla  
Logitech G203 kullanıyorum ve çift tıklama sorunundan müzdaribim. Maximum 500 TL'ye mouse önerisi istiyorum. Corsair Sabre Pro Champions ve Viper Mini farelerini araştırdım. Kronik sorunları var gibi. Benim istediğim... Sağlam ve kronik sorunsuz uzun kullanabileceğim bir mouse istiyorum.

Logitech G203 kullanıyorum ve çift tıklama sorunundan müzdaribim. Maximum 500 TL'ye mouse önerisi istiyorum. Corsair Sabre Pro Champions ve Viper Mini farelerini araştırdım. Kronik sorunları var gibi. Benim istediğim... Sağlam ve kronik sorunsuz uzun kullanabileceğim bir mouse istiyorum.
Razer viper mini. 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok hala. Üstelik mouse u masaya vurmama falan rağmen (sinirlenince) hiç bir şey olmadı. Küçük olması da sorun etmeyin gayet yeterli bence çoğu kişi bundan korksa da alışınca çok rahat oluyor. Rakiplerine göre switch tepkime süresi ve PTFE skatez vb bu yönlerden çok çok daha iyi. Valorantta çok kolay aim alabiliyorum mousepad olarak da Razer Goliathus Mobile Stealth Edition kullanıyorum. Bu arada Razer viper mininin 2 versiyonu varmış öyle duydum. 1. Versiyonla 2. Versiyon arasında alttaki yazıları falan farklı buradan belli oluyor farkı 2. Versiyon var bende N11 den almıştım arkadaşım hepsi burada üzerinden almıştı ve mouse da bir sürü sorun çıktı alttaki yazıları bendeki mouse dan farklı. Bende hiç bir sıkıntı yok. Linkini aşağıya bırakıyorum buradan alın bence.
n11'den Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Aşağıya da alt kısmındaki yazıları bırakıyorum aynen bu şekilde gelirse 2. versiyon.

Dosya Ekleri

• 20230216_213029.jpg
    20230216_213029.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 66

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı