500 TL Sistem Yükseltme

Aklımda kaldı. Tüh, neyse sağ olun. Artık hep öyle hatırlayacağım. :D.

Evet, daha iyi performans verir bu şekilde. Bir de 120 GB SSD alabilirsiniz yanına. Ama güç kaynağınız nedir?

Güç kaynağım 230W şu an ama alacağım yeni.
Güzel bir kombinasyon olur ama PSU'nun kaldırabileceğini sanmam.

R7 240'a 230W yeter mi sizce.
 
Muhtemelen kasanız da eski. Şu anki PSU ile kullanamazsınız. FSP CMT110A 500W alabilirsiniz. 530 TL, gayet yeterli ve 1 adet fanı var. Giriş seviyesi için yeterli bir kasa.

Şu an 600 TL param var yani bir PSU R7 240 Q8200 alsam kasama adam olur mu? Ve minimum kaç W PSU gerekli.
500 TL'ye bu üç bileşeni sığdırman imkansız. Kaliteli bir PSU zaten 450 TL'den başlıyor.

Hayır, R7 240'a 230W yetmez.

Parçaları ikinci el alıyorum.
 
Belirttiğiniz oyunları oynayamazsınız boştan yere para harcamayın. Paranızı biriktirip o oyunlar için uygun sistem toplayabilirsiniz.
 
Yardımlarınız için teşekkürler bu arada sisteme R7 240 Q8200 mü daha mantıklı yoksa GTX 750 Ti Q8200 mü GTA 5 oynamak için.
Q8200, 750 Ti daha iyi tabi. R7 240 a göre daha güçlü bir kart 750 Ti. GTA 5 için çok performans beklemeyin. Xeon E5450, 750 Ti öneririm bana kalırsa.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı