Onlarda da 32 GB eMMC hafıza 2 GB RAM oluyor genelde. Bazen kampanyalı olarak içine HDD koydukları notebookları da oluyor. Yani standart bir bilgisayar görevi görmesi oldukça zor. Ama ödev/sunum hazırlama konusunda telefona veya tablete göre bence daha işlevsel olur. Ama buna ek olarak (notebook için konuşuyorum, 2si bir arada modelini görmedim daha önce) bataryaları olmadığı için prize bağımlı olur. Almayı düşünenler için de şunu ekleyeyim genelde UEFI hatası veriyor (BIOS üzerinden bir kaç ayar ile çözülüyor).500 liraya tablet almak yerine 700 liraya Hometech'inkiler gibi ucuz bir 2'si 1 arada almak daha iyi olmaz mı? Aynı zamanda çok olmasa da bir bilgisayar görevi de görür.
Üstüme vazife mi bilmiyorum ama ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım. Tablet önerisi isteyen arkadaşımız daha önce de telefon önerisi istemişti. Bu yüzden olacak ki hem tablet hem telefon alacağına tablet parasını da telefon parası ile birleştirip daha iyi bir telefon alması için @Sylveon böyle bir öneride bulunmuş. Tabii son karar konuyu açan arkadaşımızda.Mevzubo değil adam tablet diyor. Gidip 2500 liralık telefon öneriyorsun mantıklı mı sence?