500 TL The Witcher 3 için ekran kartı?

yavuz_93

Hectopat
Daha fazla  
Bende FX 8150 işlemci 4x2 ram ve GTX 560 ti ekran kartım var. The Witcher 2'yi yeni bitirdim. 1080p'de anladığım kadarıyla ultra ayarda oynadım çünkü otomatik algılattım. Oyunda neden bilmiyorum ama ayarları düşürüyüm dedim. FPS daha da düştü nasıl olduysa. Şimdi The Witcher 3 oynamak istiyorum yine 1080p'de high veya medium'da oynasam da olur. 500 lirayı geçmeyecek bir ekran kartı önerir misiniz veya var mı? Tercihim Asus veya MSI. Bir de çift fanlı olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler:)

Aslında biraz beklesem daha iyi olcak gibi.Şimdi bir yerde indirim yok.1-2 hafta önce hepsiburadada kdv indirimi vardı.O zaman Asus strix 4gb rx460 540 lira, msi gaming x ve asus ex 1050 de 550 liraydı.Bunların arasında kalmıştım da kısmet olmadı.Bir arkadaşta ikinci el demişte pek anlamadığım için güvenemiyorum.Ben bu ekran kartımı da 4 yıl önce aldım hiç yerinden bile çıkarmadım:)Yani şimdi sök deseniz onu bile bilmem bakılsa yapılır aslında da nese çok uzattım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler:)

Bir denesem iyi olcak o zaman ssd de lazım aslında çünkü map değişirken ve oyun yüklenirken baya bekliyorum.

Tabi bu sorunun kaynağı ssd ise ekran kartı 1 gb olduğu için ondanda olabilir mi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı