500 TL The Witcher 3 için ekran kartı?

Bir denesem iyi olcak o zaman ssd de lazım aslında çünkü map değişirken ve oyun yüklenirken baya bekliyorum.

Tabi bu sorunun kaynağı ssd ise ekran kartı 1 gb olduğu için ondanda olabilir mi
Dostum bir yükle dene test et bir durum değerlendirmesi yap ona göre yardımcı olalım. Daha sen kendin ne istediğini bilmiyorsun:LOL:

@yavuz_93 The Witcher 3, bildiğim kadarıyla VRAM'e yüklenen bir oyun. Bu bağlamda normalde açabileceğiniz ayarları 1 GB VRAM yüzünden kısmak zorunda kalabilirsiniz. Belkide o kadar sorun çıkartmaz, bilemeyiz. Onun dışında performansının kötü olmayacağını düşünüyorum.

Witcher 3 oyununu adam akıllı ultra grafik ayarlarında oynamak istiyorsan en az 470-480 ve 1060 modellerini tercih etmelisin. Arkadaş medium falan demiş o zaman 460 yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dediğiniz gibi ben bir yüklüyüm olmazsa rx 460 ile gtx 1050 arasında tercih yaparım şartlara göre
herkese teşekkürler:)

Yükledim, denedim oyuna daha girmeden arayüzde 30 fps gösteriyordu.Trailerda falan iyiydi aslında ama oyuna başlarken oyundan atıyor, masaüstü geliyor, arkadan oyunun sesi geliyor ama kaldırmadı anlayacağınız.

Evet dediğiniz gibi ben bir yüklüyüm olmazsa rx 460 ile gtx 1050 arasında tercih yaparım şartlara göre
herkese teşekkürler:)

Yükledim, denedim oyuna daha girmeden arayüzde 30 fps gösteriyordu.Trailerda falan iyiydi aslında ama oyuna başlarken oyundan atıyor, masaüstü geliyor, arkadan oyunun sesi geliyor ama kaldırmadı anlayacağınız.
Tamam bir de ayarları düşür en düşükten yukarıya göre yükselt.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı